Hvordan fjerne varmeskjoldet fra en 2003 Honda Civic

March 20

Hvordan fjerne varmeskjoldet fra en 2003 Honda Civic

2003 Honda Civic bruker varmeskjold i motoren bay og rundt eksosanlegget for å beskytte bilen fra varmen. Største varmeskjoldet installeres over motorens eksos manifold, og brukes til å beskytte motoren komponenter. Fjerning av varmeskjoldet er nødvendig for å få tilgang til eksosmanifoilen, eller når varmeskjoldet har rustet og er ikke lenger sikker på grunn av alder. Fjerning kan gjøres med enkle håndverktøy.

Instruksjoner

• Parkere din Civic på flat mark og koble den negative terminalen på batteriet. Husk å la motoren helt kult; eksos manifold varmeskjold blir svært varm etter å ha kjørt motoren i ett minutt.

• Åpne panseret og inspisere motoren, som sitter sidelengs i civics motorrommet, med eksos manifold og varmeskjold mot deg mot fronten av bilen. Varmeskjoldet sitter rett under ventil dekker og er koblet via to 12 mm bolter på toppen av skjoldet, en bolt i midten og en nederst til høyre. Det er et spor i skjoldet for motor olje måling.

• Spray liberalt ned to 12 mm skruene på skjoldet, og deretter bolter ligger i midten og nederst høyre med en gjennomtrengende olje. Boltene vil være vanskelig å flytte gjennomtrengende olje vil hindre dem fra å feste. Nyt bolter et par ganger før fjerning.

• Bruke en 12 mm kontakt i forbindelse med en skralle fjerne skruene, og fjern deretter varmeskjoldet fra denne bukta.

• Undersøke varmeskjoldet om det er fortsatt intakt. Sjansene er varmeskjoldet kan være så råtnet nederst som det er ikke lenger i stand til blir gjenbrukt, dermed krever erstatning.

• Plass en ny eller renovert varmeskjold over eksos manifold, fôr den og re-installere den 12 mm sikre bolter. Installere alle fire skruene løst ved første, gjør at varmeskjoldet justeres riktig, før torquing de to bolter til 23 fotpund og de andre til 7 fotpund.

Tips og advarsler

  • Det er vanlig for varmeskjoldet på syvende generasjon Honda samfunnskunnskap for rust nederst, dermed rallende når du akselerer siden bunnen boltene ikke kan kunne sikre varmeskjoldet. I disse tilfellene kan du kjøpe en ny fra en forhandler eller Honda deler selger.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com