Hvor å fastsette karosserisett

February 13

Hvor å fastsette karosserisett

Karosserisett er ettermarkedet deler som erstatte støtfangeren foran, sideskjørt og bakre støtfanger av en bil eller lastebil. Karosserisett er vanligvis skadet ved å trykke et objekt på veien eller ved å komme for nær en fortauskant, forårsake riper eller hakk. I andre tilfeller kan en bolt-hull dratt og gjort større slik at bolten ikke lenger har kit til bilen. Du kan reparere skaden å gjøre body kit funksjonelle og stilige igjen.

Instruksjoner

• Bruk 180 sandkorn sandpapir til sand skadet området, inkludert kantene av riper eller tårer i body kit. Sand til området er glatt og uten ujevne kanter er igjen.

• Bruke et tykt lag med fleksibel body filler den skadede delen bruker en nal for å spre filler. La filler tørke i 30 minutter før sliping det glatt med mer 180 sandkorn sandpapir. Sand til filler er på nivå med overflaten av body kit.

• Sand filler bruker 220 sandkorn sandpapir. Sand til å fjerne de dype riper igjen av papiret 180 grus. Sand filler og omegn med 600 korns slipepapir fjerne riper igjen ved 220 sandkorn sandpapir. Sand en siste gang bruker 800 korns slipepapir. Denne fine korns slipepapir gjør området glatt og klar for maling.

• Plasser maskering papir og tape rundt omegn slik at maling overspray ikke ender opp på deler som ikke trenger å males. Bare ca 2 fot rundt den skadede delen må være dekket.

• Spray reparerte området med et lag med primer. Hold kan seks til åtte inches fra overflaten og Flytt kan venstre og høyre. La primer tørr for tretti minutter.

• Utføre fire tynne maling til området, holde strøk lyset å unngå kjører i maling. Bruke samme spray teknikker som med primer. La hver strøk tørke i fem minutter. Legge til tre tynne strøk av klarlakk maling over farge strøk med maling. Tillat seks timer for malingen tørke helt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com