Hvordan legge til informasjon i en PDF-fil

April 26

Hvordan legge til informasjon i en PDF-fil

Konvertere eller skrive ut filer til PDF tillater dem å ses blant folk som ikke kanskje har den opprinnelige programvaren som filen ble opprettet. Som dokumenter deles av kollegaer og venner, kan du ha behov for å legge til informasjon i PDF-filen uten å redigere selve dokumentet. Denne artikkelen vil forklare måter å legge til informasjon i en PDF-fil.

Instruksjoner

Hvordan legge til informasjon i en PDF-egenskaper delen

1 Åpne PDF-filen du vil legge til tekst.

2 Klikk én gang på alternativet "Fil".

3Hvordan legge til informasjon i en PDF-fil

Klikk én gang på alternativet "Egenskaper".

4Hvordan legge til informasjon i en PDF-fil

Klikk på kategorien "Beskrivelse" i boksen egenskaper til dokumentet detaljer. Basert på det opprinnelige programmet som PDF-filen ble opprettet, blir noe av informasjonen forhåndsutfylt. Merk: i eksemplet bildet at det opprinnelige dokumentet ble opprettet i Microsoft Word. I kategorien Beskrivelse kan du endre tittel, forfatter og emne i PDF-filen, samt legge til ny informasjon i søkeord-feltet.

5 Klikk på "OK"-knappen for å lagre filer og endringer.

Hvordan legge til informasjon i topp- og bunntekst deler av en PDF-fil

6 Åpne PDF-filen du vil legge til tekst.

7 Klikk én gang på alternativet "Dokument".

8Hvordan legge til informasjon i en PDF-fil

Klikk én gang på alternativet "Topp & bunntekst".

9Hvordan legge til informasjon i en PDF-fil

Bruk "Legge til topptekst og bunntekst" for å legge til informasjon i toppen og bunnen av PDF-filen. Inndelingene topptekst og bunntekst er delt inn i tre deler: venstre, midtre og høyre. Denne funksjonen er ganske robust så langt hvor mye kontroll du har over tekst og informasjon som du legger til. Du kan justere hodet og bunntekstmargene, så vel som skrift, størrelse og farge på teksten. Du kan legge til dato og siden nummeret, også. Nær bunnen av boksen, vil du se at du kan forhåndsvise hvordan teksten ser ut på dokumentet i toppteksten og bunnteksten.

10Hvordan legge til informasjon i en PDF-fil

Justere siden nummeret og datoen utseendet, hvis aktuelt. Klikk én gang på den "side og datoformat" koble. Fra dette vinduet kan du endre nummeret og datoen Sideformater. Se eksemplet. Datoen vises som "2/4", men det kan endres som "2/4/09" eller "4 februar 2009." Sidetallet vises som "1", men den kan justeres til "1 av 4."

11Hvordan legge til informasjon i en PDF-fil

Klikk på "OK"-knappen for å lagre filer og endringer. Se eksempel på en idé hvordan bunnteksten vil se ut på PDF-filen.

Hvordan legge til informasjon i en PDF-fil som filvedlegg

12 Åpne PDF-filen du vil legge til tekst.

13 Klikk én gang på alternativet "Kommentarer".

14 Klikk én gang på alternativet "Kommentar & markeringsverktøy".

15Hvordan legge til informasjon i en PDF-fil

Klikk én gang på alternativet "Legge ved en fil som en kommentar".

16 Klikk én gang i området i PDF-filen der du vil legge ved filen.

17Hvordan legge til informasjon i en PDF-fil

Velg filen i boksen "Legg til vedlegg". Du kan bla gjennom og velg lagrede filer. Behage holde publikum i tankene. For eksempel hvis du planlegger å koble et Microsoft Word- eller Excel-dokument, sørg for at har de andre som vil vise filen riktig programvare å gjøre dette. Vurdere å konvertere planlagte vedleggene til PDF-filer før du legger dem.

18Hvordan legge til informasjon i en PDF-fil

"Egenskaper for filvedlegg" boksen, velg utseendet på ikonet som representerer vedlegget. Du kan endre fargen på ikonet fra denne, også. Når du har lastet opp vedlegget, kan du flytte den til et annet sted ved å klikke én gang og holde museknappen på ikonet for å dra den rundt PDF-filen.

19Hvordan legge til informasjon i en PDF-fil

Klikk én gang på filen vedlegg til å vise den. Du kan slette filvedlegget av rett klikker én gang på ikonet og deretter trykke DEL-tasten.

20 Lage bestemt å lagre endringene i PDF-filen etter filvedlegget.

Hvordan legge til informasjon i en PDF-fil ved hjelp av notatverktøyet

21 Åpne PDF-filen du vil legge til tekst.

22 Klikk én gang på alternativet "Kommentarer".

23 Klikk én gang på alternativet "Kommentar & markeringsverktøy".

24 Klikk én gang på alternativet "Sticky Note".

25Hvordan legge til informasjon i en PDF-fil

Klikk én gang i området i PDF-filen der du vil feste lapper. Dette vil markere stedet på PDF-filen med en gul Bildeforklaring med en stiplet linje fører til en tekstboks med en gul ramme.

26 Sette inn tekst i boksen med den gule kantlinjen. Du kan justere størrelsen på boksen ved å klikke på ett av hjørnene, holde museknappen nede og dra. Når du klikker utenfor boksen, vil det forsvinne. Bare gul bildeforklaringen vises. For å vise teksten i lapper, klikker du én gang på ikonet. Ligner ikonet filvedlegg, du kan flytte ikonet klistrelapp til et annet sted på PDF-filen. Klikk én gang, og hold nede museknappen på ikonet for å dra den rundt PDF-filen.

27 Lage bestemt å lagre endringene i PDF-filen etter filvedlegget.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com