Slik endrer du startmappe navnet i Leopard

January 3

Slik endrer du startmappe navnet i Leopard

Hjem mappenavnet for en konto i Mac OS X opprettes samtidig som brukerkontoen. Dette navnet samsvarer med "kort navn," som er små og har ingen mellomrom mellom tegn. Endre startmappe navnet er ikke som å bytte navnet på en mappe - du bør bare endre startmappe navnet av nødvendighet. Bare erfarne brukere bør forsøke mange av metodene for å endre startmappe navnet i Leopard.

Instruksjoner

1 Aktiverer du "root". Dette er en måte å logge tilbyr full lese og skrive rettigheter på datamaskinen. Du bør bare bruke den når det kreves. Slik aktiverer du rotbrukeren i Leopard, markere "Utilities" på "Go"-menyen i Finder. Åpne "Katalogverktøy" og klikk på låssymbolet. Angi administratornavn og passord og klikk "OK". Velg "Aktiver rotbruker" fra menyen "Rediger". Angi et passord og klikk "OK".

2 Logge av kontoen. Velg «Root» i logikk skjermen og angi passordet du valgte.

3 Velg "Macintosh HD" på "Enheter"-menyen i venstre side av Finder-vinduet. Merk mappen mappe du vil endre. Trykk "Tilbake" for å gjøre teksten redigerbar. Angi ønsket startmappe. Navnet må være små uten mellomrom.

4 Åpne Systemvalg i "Eple"-menyen. Klikk på "Konto." Trykk på "+" tegn på bunnen av bruker kontoer-menyen. Opprette en ny brukerkonto. "Kontonavn" samsvare hjem mappenavnet du skrev inn i trinn 3 nøyaktig. Trykk "Opprett konto". Trykk "OK" inne skjermen spørsmål å endre eierskapet av filene dine Hjem-mappen.

5 Logg ut av root-kontoen. Logg inn under det nye brukernavnet og bekrefte at alle filene er tilgjengelig.

6 Slette gamle brukerkontoen ved å gå til menyen "Regnskapet" i "System Preferences" og trykke på "-" ikonet. Velg til "Slette the Home Folder" og trykk "OK".

7 Slå av funksjonen rot bruker ved retur til "Katalogverktøy" og velge "Deaktiver rotbruker."

Tips og advarsler

  • Du kan alvorlig skade hoved-katalogen til datamaskinen hvis du gjør en feil i denne prosessen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com