Hva er en Burst Cache?

January 28

Burst hurtigbuffer er Dells handelsnavn for tilfeldig tilgang minne, eller RAM, innebygd i en harddisk. RAM funksjoner som en høyhastighets lagring buffer for harddisken, slik at stasjonen prosessen data til høyere priser. Den relativt lave kostnaden RAM har gjort denne funksjonen praktisk og økonomisk for de fleste harddisker.

Harddisk hastighet

En harddisk består av en roterende metall fat og en skrivebeskyttet samling. En mekanisk arm innstiller forsamlingen noen milliondeler av en tomme ovenfor tallerken, og forsamlingen leser data skrevet på tallerken som liten magnetisk spor. To hovedfaktorer som påvirker tiden det tar for å finne et stykke data på harddisken: hastigheten som tallerken spinner og hastigheten der mekaniske arm skanner tallerken. Tiden det tar å få tilgang til data gjennomsnitt til ca 8 millisekunder. Selv om dette høres raskt, utfører datamaskinens prosessor nesten en million instruksjoner i denne tiden. Behandles tusenvis av data forespørsler ender opp med å tilbringe mesteparten av sin tid venter på harddisken til å finne data.

Random-Access Memory

Sammenlignet med en harddisk, dynamisk RAM er om en million ganger raskere, å finne data i ca 10 billionths av et sekund. RAM består av millioner av mikroskopiske transistorer, slås på og av hundrevis av millioner av ganger per sekund. Byte for byte, men RAM lagring er omtrent 1000 ganger dyrere enn harddiskplass. Det er også en flyktige form av minne, så når du slår strømmen, RAM mister alle data. Datamaskiner har nok RAM til å opprettholde god ytelse og bruke harddisker for permanent datalagring.

Hard Drive Cache

En harddisk skjulested system, som brast hurtigbuffer, kombinerer en harddisk og RAM, produsere en hybrid enhet med fordelene av begge. En mikroprosessor i harddisken overvåker dataene leses fra den og beholder en kopi av dataene i hurtigbufferen RAM. Hvis datamaskinen krever samme data fra harddisken, tar mikroprosessoren det fra hurtigbufferen RAM i stedet for harddisk tallerken. Dette sparer noen millisekunder hver gang; multiplisert med tusenvis av, legge tidsbesparelser opp. På tidspunktet for publisering, harddisk kapasitet varierer fra ca 160GB til 2TB. RAM hurtigbuffere for disse stasjoner varierer fra 2MB 32 MB; relativt små mengder RAM bedre vesentlig harddiskytelse.

Cache Management

Harddiskens mikroprosessor styrer data lagret i RAM-hurtigbuffer. Dataene i hurtigbufferen ikke nylig åpnet er overskrevet av nye data. Dette forbedrer sannsynligheten for har nylig brukt, relevante data i hurtigbufferen. Data som forblir lenge i hurtigbufferen risikerer å bli "ubrukelig;" Hvis mikroprosessoren ikke finner relevante data der, det må gå til harddiskens tallerken, redusere bufferens effektivitet og bremse er stasjonens ytelse.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com