Hvordan du bytter til EvDO på en Cricket-telefon

May 11

Cricket er en forhåndsbetalt, kode divisjon flere tilgang (CDMA) mobiltelefontjenester leverandør som opererer i USA. Selskapet er et datterselskap av Leap trådløs. Cricket tilbyr høyhastighets mobildatanettverk forbindelser med utviklingen-Data optimert (EV-repetere)-standarden. For å bruk Cricket EV-gjøre nettverket, må du abonnere på en Cricket mobiltelefontjenester plan som gir tilgang til mobildatanettverk. I tillegg må du endre nettverksinnstillingene på telefonen til å aktivere EV-DO mobildatanettverk.

Instruksjoner

• Innkalle Cricket Wireless på 800-975-3708 og logge for mobiltelefontjenester plan som tilbyr mobil tilgang. Du kan også gjøre dette online.

• Tilgang til innstillingene på telefonen Cricket. Med de fleste telefoner, må du velge alternativet "Nettverk" fra hovedmenyen "Innstillinger". Men hvis du ikke finner nettverksalternativene på telefonen, kan du se brukerhåndboken som fulgte med din telefon eller kontakt Cricket Wireless kundeservice på 800-975-3708.

• Velg alternativet for å aktivere mobildata "ON." På noen telefoner finnes det også et alternativ for å aktivere "3G" eller "EV-gjøre." Hvis du ser disse alternativene på telefonen Cricket, Velg alternativet for å aktivere disse funksjonene "På".


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com