Full dekning Auto forsikring krav

December 16

Full dekning Auto forsikring krav

Når refererer til "full dekning" Bilforsikring, bety de vanligvis en politikk med stat-mandat minimum ansvarsforsikring kollisjon og omfattende forsikring som dekker hærverk, tyveri og/eller glass brekkasje. I noen tilfeller kan folk se ansvarsforsikring hver stat krever full dekning under loven. Men når du kommuniserer med forsikringsselskaper, refererer allment aksepterte uttrykket "full dekning" til fysiske skader dekning, inkludert omfattende og kollisjon forsikring samt Statens minimum ansvarsforsikring dekning.

Ansvar dekning

Ansvar dekning er forsikring for skade på eiendom, personskade eller død en driver kan føre til; men inkluderer det ikke førerens personlige kjøretøyet. Den laveste forsikring kreves for de fleste stater er ansvarsforsikring, gi dekning for skadde personer og skade på eiendom. Auto lån selskaper krever ansvarsforsikring minst visningstillatelser. En leid bil kan bli pålagt å bære et visst nivå av dekning som kan være høyere enn statlige krav. Når du velger grensene for dekning for ansvarsforsikring, må drivere være klar over at hvis skadene er mer enn grensen på policyen, driveren er økonomisk ansvarlig for overflødig, som kan skape en økonomisk motgang.

Omfattende dekning

Omfattende dekning er en forkortelse for omfattende fysiske skader dekning. Denne dekningen betaler for skade på førerens bil, andre kjøretøy driveren kan operere, tyveri av kjøretøyet katastrofer, inkludert brann eller flom.

Kollisjon dekning

Kollisjon dekning betaler for førerens bil når det er truffet av en annen bil eller et annet objekt, eller når den treffer et annet kjøretøy. Denne dekningen bare betaler for gjeldende verdi av kjøretøyet og gir ikke for restaurering av ettermarkedet kjøretøyet forbedringer eller verdien av lån driveren kan betale.

Egenandeler

Egenandeler kan angis av kjøperen av forsikringspolisen og er ikke vurdert av bilens utleier eller andre kreditor. Egenandel er beløpet som skal betales før dekningen gjelder. For eksempel hvis tapet er $2500 og egenandel er $500, må forsikret betale $500 før forsikringsselskapet betaler de resterende $2000.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com