Hvordan fungerer en Torsion Bar 1

April 21

Hvordan fungerer en Torsion Bar 1

Grunnleggende

Torsion bar er en fleksibel våren som kan flyttes rundt sin akse via vri. Torsjon barene er utformet og basert på mengden av dreiemomentet brukes i vridning av våren, vinkelen på vri, den totale dimensjonene av torsion bar og hva materialer torsion bar er laget av.

Det vanligste stedet å finne en torsion bar er i suspensjon av en bil eller lastebil, i maskiner som brukes for produksjon eller andre presisjon enheter. Fleksibiliteten av våren er den viktigste grunnen til at torsion bar brukes. Hvis en mer rigid struktur ble brukt som en stålstang ble brukt mye bærende press plasseres på begge hjulene og under kroppen av bilen.

Hvordan Torsion Bar fungerer

Torsion bar fungerer ved å motstå dreiemoment plassert i den. Når en ende av baren torsjon er festet til et objekt som ikke kan flyttes, vridd den andre enden av baren, og dermed forårsaker dreiemoment å opparbeide. Når dette skjer, torsion bar er motstandsdyktig mot dreiemoment og vil raskt gå tilbake til startposisjonen når dreiemoment er fjernet. Generelt, er objektet som ikke kan flyttes vanligvis en ramme. Hvis det ikke er noen kraften til torsion bar, vil det være i samme posisjon til kraft.

Praktisk eksempel

Et eksempel den andre enden av baren vil bli kontaktet for en kontroll arm. Kontrollarmen flytter på en bestemt måte på rammen og dette skaper kronglete bevegelsen på linjen. Dette, i sin tur leverer dreiemoment måtte gjøre en våren.

Torsion Bar justeringer

Noen ganger kan det være behov for å justere høyden på et kjøretøy. Dette gjøres ved hjelp av innstilt bolten ligger nederst i rammen torsion bar. Vekt på kontroll arm torsion bar i uendret når denne justeringen. Når torsion bar er manipulert på denne måten, kan rides i bilen føle noe stivere. Dette er den nye vinkelen av kontrollarmen. Det er også en mulighet at innstilt boltene kan ha blitt såret for langt. Dette forårsaker mangel på plass mellom kontrollarmen av kjøretøyet og den øvre delen av torsion bar nærmest den under siden av bilen. Etter å endre høyden på torsion bar, er det lurt å ha justeringen av kjøretøyet sjekket for å sikre den vekten av bilens karosseri distribueres riktig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com