Hvordan velge beste kablene for å få mest mulig ut av TVEN

October 5

Få best mulig ytelse ut av din TV betyr å velge riktige kabler og kontakter. Om du har en HDTV knyttet til en dunkende hjem teater system eller bare en vanlig TV, plukke riktige kabler sikrer du får de beste bilde og lyd fra oppsettet. Det er mange kabler å velge mellom, men fremgangsmåten bør gjøre beslutningsprosessen lettere for deg.

Instruksjoner

• Koble din digitale kabel-boksen til en HDTV med en HDMI-kabel. Dette er den nyeste kabelen å treffe markedet, og det er rett og slett bemerkelsesverdig - ikke bare gjør det bære sin helhet 1080p digital video, men det bærer opptil 7.1 kanaler med digital surround-lyd.

• Bruk komponentvideokabler for å koble spillkonsoller og digitale kabel-bokser til standard TV. Disse deler videosignalet inn i tre distinkte deler, to for farge og en for lysstyrke.

• Velg digital lyd kabler for tilkobling av digitale kabel-bokser, DVD-spillere og HD-DVD-spillere til ditt surround lyd system. Digital koaksial kabler har bredere båndbredder enn optiske kabler, men begge fungerer godt for spiller Dolby Digital, DTS og andre digitale lydformater.

• Velg en DVI-video-kabel for å koble datamaskinen til HDTVEN. Dette er bedre for å vise høyoppløste bilder enn S-video og kompositt video kablene.

• Koble spillkonsoller og datamaskinen til TVen med en S-videokabel når du ikke har komponentvideokabler. Disse gir hvilket nest best bilde klarhet og kvalitet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com