Min GMC Pickup starter ikke

December 22

Min GMC Pickup starter ikke

De generelle Motors Corporation (GMC) er en divisjon av General Motors, Inc. som produserer en rekke pickups, varebiler og sport nyttekjøretøyer. Fra 2010, GMC er produksjon tre pickup linjer: Sierra, Sierra tung plikt og Canyon, men de har også noen pensjonert pickup linjer. Akkurat som med andre pickups kreve GMC pickups feilsøking til tider på grunn av problemer med å starte. Det er et par kontroller du kan gjøre før du ringer en profesjonell.

Instruksjoner

• Prøv å starte motoren ved å plassere nøkkelen i tenningen av din GMC pickup og slå. Hvis nøkkelen ikke slår på alle, kan rattstammen ikke låses. Slå rattet venstre og så rett. Du skal høre et klikk når den er låst. Igjen nøkkelen.

• Slå nøkkelen til "Tilbehør"-modus. Betrakte bensinmåler. Hvis drivstoff er lav eller tom, starter ikke bilen skikkelig. Hvis dette er tilfellet, eller du er usikker på om måleren er nøyaktig, kan du legge til en gallon av aktuelle drivstoff i drivstofftanken. Prøv å starte din GMC pickup igjen.

• Fullføre en enkel diagnostiske på batteriet. Med nøkkelen i "Tilbehør"-modus, slå av innvendig lys eller frontlykter. Ser for å se hvis lysene tennes. Hvis de ikke er å skru på i "Tilbehør"-modus, er batteriet sannsynlig problemet. Batteriet i din pickup måtte være mindre, belastet eller selv erstattet.

• Sjekk at væskenivået. Les bruksanvisningen finne overføring, kjølevæske og dipsticks. Dra i spaken, og åpne panseret. Sjekk nivå på hver væske, sørge for at hver er fylt til riktig nivå. Hvis væske er for lav eller tom, motoren kan være skadet eller har problemer med starter.

• Lytte til lyder som kan tyde hva problemet er når du prøver å starte bilen. Hvis din pickup starter kort men deretter slås av, kan det være et problem med fyre opp systemet. Klikke lyder kan bety starteren skal erstattes, og ingen lyd kan bety din tenningsbryteren må byttes.

• Slepe din GMC pickup eller har det tauet til en garasje eller forhandler som vil kunne utføre mer omfattende diagnostisk testing og reparasjon. Kontakt en GMC forhandler med spørsmål om bestemte mekanikken i GMC plukking.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com