Hvordan beregne skrivehastigheten

July 15

Fart er en nyttig ferdighet i samfunnet vårt ADAC og måles vanligvis ord per minutt (WPM), som viser gjennomsnittlig antall ord en person kan skrive i en periode på 60 sekunder. Det finnes ingen universell metode for beregning av ord per minutt, men det finnes flere metoder for testing. Felles ganger brukt er 5 minutter og 10 minutter, selv om noen tester kan være lengre eller kortere. Noen tester trekke feil fra totale ord teller mens andre bare gjør dem.

Instruksjoner

1 Velg et avsnitt eller en bok passasje til bruk som en å prøve. Skrive hastighet måles vanligvis på skriver fra en prøve, snarere enn å skrive ord eller uttrykk som tilfeldig kommer til hjernen.

2 Åpne tekstbehandlingsprogrammet og bli komfortabel. Sitter i en behagelig stilling hjelper deg med å slappe av og mer effektiv og raskere.

3 Bestemme hvilken standard du vil følge. Vanlige skrivefeil tester administreres på 5 eller 10 minutter. Har en venn angi en tidtaker for deg på inn ønsket varighet. Bruke en tidtaker med en alarm for å utføre testen alene.

4 Se gjennom og telle ordene du har skrevet på slutten av testen. En standard teller tegn i stedet for ord med hver fem tegn tilsvarer ett ord. Bruk programvarens karakter teller funksjonen og dividere summen av fem bruke denne metoden. Del totalt antall "ord" av antall minutter. En annen metoden bruker bare den totale ordantall uten preferanse for ordlengde eller antallet tegn.

5 Bestemme hvordan å vise din feil. Noen tester trekke ett ord per minutt for hver feil, mens noen tester skrive feil.

Tips og advarsler

  • Ikke jukse eller legge til ord når tiden er utløpt. For å forbedre din skrivehastigheten, fokusere på å forbedre effektiviteten og din kunnskap på tastaturet. Hastigheten kommer med praksis.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com