Hvordan komme til iPhone rotkatalogen

July 18

Rotkatalogen på iPhone lagrer informasjon og filer som er spesifikke for brukeren i stedet for operativsystemet. Apple designet iPhone å være et lukket system. Derfor er det nødvendig å ha en jailbroken iPhone til rotkatalogen. Med en jailbroken iPhone kan du enkelt få tilgang til rotmappen for å kopiere, slette, legge til eller endre noen av filene i mappen slik at du kan tilpasse iPhone og mange av iPhone-programmer.

Instruksjoner

• Åpne en nettleser på datamaskinen. Gå til Digidna's DiskAid (se ressurser). Last ned DiskAid programvaren på datamaskinen, og følg instruksjonene for å installere programvaren på datamaskinen. Du kan kjøpe programvaren for $9,90, eller du kan prøve programvaren gratis i 30 dager. Når programvaren har blitt lastet ned til datamaskinen, dobbeltklikker du ikonet DiskAid på skjermen for å starte programmet.

• Koble jailbroken iPhone til en USB-port på datamaskinen med iPhone datakabelen. Velg alternativet "Rotmappen" i nedre venstre hjørne av programmet DiskAid. Standardinnstillingen er "DiskAid mappe" og du vil endre dette valget å "Rotmappen." DiskAid viser en advarsel om tilgang til rotmappen. Klikk at du ønsker å "Go Ahead." Programmet DiskAid bytter partisjonen. På venstre side av rotmappen kan du nå vise mapper og filer i rotkatalogen.

• For å få tilgang til en mappe, Velg mappen du vil vise. I kolonnen, i midten av programmet DiskAid vil du nå finne innholdet i den valgte mappen. Dobbeltklikk på en fil i en kolonne til å åpne filen. Du kan kopiere, slette, legge til eller endre en fil i rotkatalogen. Hvis du vil legge til en fil i rotkatalogen, dra filen til riktig mappe i rotmappen og filen vil spare automatisk til iPhone.

• Når du er ferdig å gjøre endringer i rotkatalogen, koble iPhone fra datakabelen og lukker programmet DiskAid.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com