Min Chevy S10 PO141 starter ikke

January 5

Bilprodusenten Chevrolet S-10 pickup serien tilbyr mange innen stil og ytelse for kunder som ønsker en mindre lastebil. Men er det tider når ting kan gå galt med noen av lastebilens innvendig komponenter, hvorav angis av feilkoden PO141. Denne koden, vises på dashbordet i S-10 modeller med datastyrt diagnose, betyr lastebilens katalysator er dårlig, noe som forklarer hvorfor lastebilen ikke starter på riktig måte.

Instruksjoner

• Se i håndboken som følger med den aktuelle S-10-modellen til å bestemme hvilken type konvertering du trenger. Bruk denne informasjonen til å kjøpe et nytt konverteringsprogram fra en kunnskapsrik og anerkjente auto deler forhandler.

• Rulle lastebilen på hydraulisk heis. Grunnleggende bil knekt og ramper nok ikke siden konverteringsprogrammet ligger på den bakre delen av eksos mot midten av bilens undersiden og du trenger masse plass til å arbeide. En ramper vil fungere hvis du har en dyp i bakken grop under der du kan stå komfortabelt.

• Finn O2 boltene som holder 02 sensoren på plass. Dette er delen som er ansvarlig for å overvåke konverteringsprogrammets ytelse og må fjernes for å få tilgang til konverteringsprogrammet. Bruk O2 fastnøkkel til å løsne boltene O2 og fjerne sensoren. Legg det til side.

• Løsne og ta ut boltene som holder konverteringsprogrammet til rammen. Disse kan være vanskelig å få tilgang på grunn av vinkelen som boltene ble installert. I noen modeller, vil du måtte så bort noen av eksos rørene å få en bedre arbeider vinkel.

• Fjern konverteringsprogrammet fra rammen og plasser det ny ettall i stedet. Bolten det med nye bolter (vanligvis følger med nye omformer). Hvis nødvendig, erstatte noen saget unna varme med nye eksos rør før bolting O2 sensoren på plass.

Tips og advarsler

  • En O2 fastnøkkel er viktig for denne typen DIY jobb og de er dyrt, så du kunne leie en skiftenøkkel på en timepris fra samme deler butikken der du kjøpte nye omformer.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com