Vil en faks maskinen arbeidet med et hjem telefon?

July 2

Vil en faks maskinen arbeidet med et hjem telefon?

I en verden av direkte e-post og PDF-filer har faksmaskiner fortsatt sin plass i boliger og bedrifter over hele landet. Mange foretrekker dem til datamaskiner som de tillater brukeren å holde en fysisk ark i hans hender, snarere enn behandling med en digital kopi som han må skrive ut. Faksmaskiner, selv betraktet en utdatert teknologi av mange, som fortsatt brukes oftere enn folk tror. De kan enkelt brukes med en hjem telefon, og hooking det er et blunk.

Faksfunksjonen

En faksmaskin operasjonen er enkel. En side eller dokument mates inn faksmaskinen som skal skannes, og den konverterer bildet på siden til et digitalt bilde (kalt en faksimile) som sendes over telefonlinjen til en annen faksmaskin. Motta faksen dekoder informasjonen og skriver ut bildet. En grunnleggende faksmaskin består av et modem, skanner og -skriver. Ganske enkelt modemet til å kommunisere med en annen faksmaskin (eller en datamaskin) gjennom telefonlinjen skanneren skanner bildet og skrives det. Noen faks maskiner bruker spesielle ruller med papir som er skrevet med en termisk overføring imaging teknologi; andre bruker letter-størrelse papir.

Alt-i-ett-løsninger

Mange faksmaskiner tilgjengelig er i dag en del av en alt-i-ett-løsning. Disse enhetene kan faks, skanning, skrive ut og kopiere dokumenter og er vanligvis koblet til en hjemmedatamaskin som en hjemme telefon. Disse er populære fordi de kombinerer den faksmaskinen teknologi med en tradisjonell skanneren eller skriveren å spare penger og plass.

Kompatibilitet

Faksmaskiner er enkel å installere og er kompatibel med de fleste hjem telefoner, men kombinerer en faksmaskin og en vanlig telefon på samme linje kan være vanskelig. Vanligvis har en faksmaskin to Telefonjacks, en å plugge inn i veggen og en koble til hjem telefonen. De fleste faksmaskiner kan oppdage en faksoppringing og svare følgelig redusere behovet for en dedikert telefonlinje. Noen kan angis å svare etter et visst antall ringer. Ofte har en faksmaskin en telefon knyttet, eliminerer behovet for en ekstra telefon.

Gammel teknologi

Med oppfinnelsen og spredning av datamaskiner, Internett og e-post, er faks systematisk fases ut. Det betyr ikke at de ikke er i bruk--er bare mindre vanlig. Faksmaskiner beholde en liten, men lojal følgende, men for deres direkte inngang og utgang, og brukervennlighet. Mest av alt, trenger de ikke en datamaskin å fungere.

Betraktninger

Hvis en faksmaskin brukes ofte på en svi telefonlinje, er kjøp av en dedikert linje anbefalt å unngå irriterende høy pitched modemet "piping" når noen tilfeldigvis plukker opp en annen linje under en faksoppringing. Datamaskiner er også i stand til å fakse dokumenter, så lenge datamaskinen har et modem (eller tilgang til Internett) og riktig programvare for å sende faksen. Mange nettsteder nå tilbyr fakstjenester for gratis eller en lav pris.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com