Om motorsykkel Touring dekk

December 21

Om motorsykkel Touring dekk

Mister trekkraft på grunn av dårlig vær, er kjøreforhold og treadwear på en lang motorsykkel tur ikke noe enhver rytter ønsker å oppleve. Touring er en populær form for fjernsamtaler, flere terreng motorsykkel riding med sin egen markedet av dekk utformet for å vare lenger og ri jevnere enn ytelse dekkene.

Funksjonen

Touring dekk fokus på en jevn, stabil tur og økt slitebanen livet på grunn av hardere gummi sammenlignet med en ytelse dekk. Sport touring dekk gir grep og rask oppvarmingstid ganger fordi kaldt vær- og rain er tatt hensyn til under produksjon som vil tillate en erfaring ri lene motorsykkelen og potensielt dra et kne rundt et hjørne.

Typer

Standard touring dekk fokus på lang levetid og komfort. Pendlere eller ryttere som liker lange, ingen-aggressiv ritt er potensielle kandidater for denne typen dekk. Touring-sport dekk er mer aggressive og et svært populært valg med en rekke motorsykler. De tilbyr sterk håndtering og ytelse, men fortsatt fokus på komfort og trå liv.

Funksjoner

Hvert touring dekk har en unik dekkmønsteret som påvirker ytelsen. År etter år komme produsenter ut med bedre design fører til bedre ytelse. Pirelli Angel St Sport Touring Radial er et eksempel på hvordan denne klassen dekk utvikler seg som det beholder holdbarhet, men tilbyr grep når kun tilgjengelig med street-sport dekk. Dette er på grunn av sin null-graders stål-belte radial konstruksjon med en blanding av harpiks, karbon svart og høy tetthet silica i gummi som former seg til ulike kjøreforhold. Dekkmønsteret fungerer også for å holde en større kontaktflate på fortauet for økt stabilitet og bremsing.

Betydning

Touring dekk er en lang tid favoritt for motorsyklister som dekker mange miles i en variant av værforhold. Med en økt slitebanen-livet må ryttere kjøpe dekk sjeldnere. Ifølge 2009 "Cycle World" magazine studie av motorsykkel dekk, 30 prosent av de spurte eide sport-tour dekk og 17 prosent eid touring dekk. Som nevnt i studien, utgjorde sport touring dekk den nest mest populære typen motorsykkel dekk kjøpt av "Cycle World" abonnenter. Av 261,019 deltakerne, sier 51 prosent de endret dekkmerker for bedre holdbarhet og slitasje.

Advarsler

Motorsykkel touring sikkerhet på datamaskinnivå er delvis på grunn av treadwear og alder av et dekk. Det menneskelige elementet påvirker også riding sikkerhet. Motorcycle Safety grunnlaget råder ekstra repetisjon riding klasser underveis, aldri overstige personlige grenser, aldri sykle svekket av alkohol eller illegale rusmidler og å bruke verneutstyr hele tiden på veien, som inkluderer en DOT-karakter hjelm.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com