Historien om oppfinnelsen av mobiltelefon

March 15

Når antatt å være riket av science fiction, er mobiltelefoner tilsynelatende overalt i dag, med funksjoner som langt overgår grunnleggende kommunikasjon. Hvis nødvendighet er virkelig spinne, så viste bruk av mobiltelefoner at folk skal kunne kommunisere med andre mens du bor mobile. Historien om teknologien skylder mye til teknologi som var allerede på plass.

Tidlige dager

Radio var en bærebjelke i manges hjem i løpet av 1930-tallet og ' 40s og mye i bruk i mange biler. Politistyrker i svenske metro områder brukes den første kjente versjonen mobiltelefon teknologi i 1946, selv om enhetene hadde sine kall grenser og veide rundt 80 pounds. Et år senere ingeniører ved Bell Laboratories i USA begynte å utvikle planer for tårn som kan forsterke telefon-signaler i tre retninger vs. to og hexagonformede celler for bruk i mobiltelefoner.

Utvikle teknikken

1960 så fødselen av faktiske mobilteknologi, som jobbet så lenge brukeren ikke bortkommen fra generelle nærheten. I tillegg kan mobiltelefoner bare kalle en lokal håndtering stasjon, som resulterte i mange tapte anrop. Dette problemet ble korrigert i 1970 ved Bell Labs, som utviklet den aktuelle teknologien å ha en jevn overgang mellom håndtering stasjoner. AT & T søkt mobiltelefontjenester et år senere, men måtte vente til 1982 motta nikk. FCC opprettet frekvenser spesielt for mobiltelefoner samme år, og i 1990 analoge signaler ble konvertert til digital teknologi.

Første telefoner

Motorola markedsført første kommersielt tilgjengelige mobiltelefon i 1983 DynaTAC 8000 X. Telefonen koste selskapet vel mer enn 100 millioner forskning dollar. Telefonen, vekt på 28 unser, ble raskt populær. Det ble først produsert for å brukes i kjøretøy, og noen ganger kom i kofferter eller "bags."

Andre telefoner

Overgangen fra analog teknologi til digital i 1990 for raskere tilkobling og færre tapt (eller "sluppet") samtaler. Forbedret telefon signalering forbedret mobiltelefon design, som nyere modeller veide rundt 200 til 300 gram. De nye telefonene krever ikke tungvint batteriene som sine vesken telefon forgjengere, som økt sin popularitet og bo over det neste tiåret.

Tredje telefoner

Dagens telefoner er kjent som tredje generasjon mobiltelefoner, som ble markedsført mot slutten av ' 90s. Nye telefoner krever to datahastigheter å operere: to megabit maksimum for bruk innendørs og 384 kbit for utendørs bruk. Mange av dagens telefoner har ekstra teknologi, som gir tekstmeldinger, omfatter kameraer og gir Internett-bruk. Feltet fortsetter å utvikle nye telefonfunksjoner, streaming data og video evnene.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com