Hvordan erstatte en vifte Motor motstand i en 2001 Nissan Xterra

December 19

I 2000 utgitt Nissan en ny SUV, Xterra, som maker basert på eksisterende Frontier modell. I 2001, den siste modellen av den første generasjonen av Xterra kom standard med mange avanserte funksjoner, inkludert: fire høyttalee, en er-FM CD-spiller lyd system, en bak-vinduet defroster og et klimaanlegg. Oppvarming og klimaanlegg systemet brukes en elektrisk vifte for å sirkulere luft gjennom hytta i 2001 Xterra. Vifte motor Motstandsverdien styrer flyten av elektrisitet til fan, og dermed kontroll av hastigheten av viften. Når blåser motor Motstandsverdien mislykkes, kan du oppleve begrenset viftehastigheter, eller viften fungerer ikke i det hele tatt.

Instruksjoner

• Fjern de to skruene på den nedre delen av hanskerommet panelet, med en stjernetrekker. Dra nedover i hanskerommet ruten å frigjøre øvre klippene og fjerne hanskerommet panelet.

• Finne blåser motor Motstandsverdien over viften motoren, bak der hanskerommet boksen panelet var plassert. Koble fra ledningsnett fra blåser motor Motstandsverdien av trykker stoppeknappen på blåser motor Motstandsverdien og trekke det fra Motstandsverdien.

• Fjern de fire blåser motor motstand-beholder skruene, med en stjernetrekker. Trekk blåser motor motstand fra boksen varmeapparatet.

• Sette inn en ny blåser motor motstand i boksen varmeapparatet og stram fire blåser motor motstand-beholder skruer, med en stjernetrekker. Koble ledningsnettet til baksiden av vifte motor motstanden.

• Angi hanskerommet panelet tilbake på plass på dashbordet og engasjere den øvre beholde klipp av lett slående toppen av panelet med håndflaten din. Stram de to skruene som hanskerom panel med en Phillips-skrutrekker.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com