Hvordan installere en seng Extender på en F-150

May 15

Selv om sengen av en Ford F-150 kan inneholde store mengder Last, må noen ganger du passe noe som utvider bare forbi lukket bakluken. En måte å løse dette problemet er å installere en seng utbygget. Når de brettes Extender-enheten blir til et lite område å holde dagligvarer, og når utvidet, det kan holde skitt sykkel eller tilsvarende store objektet i sengen.

Instruksjoner

• Samle parentesene følger med i pakken per instruksjonene i sengen extender Kit. Åpne bakluken. sette lavere hold ned braketten fra settet i nedre hullet på bakre søyle av bakluken med hendene, gjør at spaken poeng mot bakluken.

• Sette øvre hold braketten gjennom hullet i baksiden av sengen og stramme bolten på plass ved hjelp av ratchet og hex-head-kontakten til det er ca 1/2-tommers tråden på skruen. Stengt bakluken og kontroller braketten har ca 1/8 - 3/16-tommers klaring. Skru boltene ned med ratchet og hex-head socket.

• Gjenta trinn 1 og 2 for motsatt området av sengen. Løft seng Extender-enheten og slippe det i parentes på bedsides det Klikk på plass. Rotere Extender-enheten til ut og posisjoner med hendene for å sikre at det fungerer riktig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com