Hvordan du smøre rustne delene

July 12

Hvis du har hatt arbeid på bilen, vet du at rust ofte utvikler, spesielt hvis du bor i et område hvor det snør i vinter. Når rust former rundt en mutter eller bolt, fryser og blir vanskelig å fjerne. Smøring disse delene riktig bidrar til å løsne rustne delene og redusere arbeidskraft.

Instruksjoner

• Bruk gjennomtrengende olje hvis du skal arbeide med rustne deler, som støtdemper lås. Sprute det rikelig med gjennomtrengende olje, som WD-40 . Smøre øvre og nedre festene. Bruk dette produktet på en rusten del som har frosset eller rustne.

• Vent noen dager før støt. Oljen trenger tid til å trenge gjennom og løsne bolter og muttere.

• Bruk Mighty VS7 gjennomtrengende olje . Dette er en annen gjennomtrengende smøremiddel for å løsne frosne festene og bolter. Det utgjør også en beskyttende film for å hindre Rustdannelse. Spray mektige VS7 gjennomtrengende olje på rustne området eller deler som du trenger til tjenesten.

• Holde en kan av Universal 4 - måte i garasjen til enhver tid. Ingeniører utviklet produktet å smøre og trenge rust og å løsne og beskytte deler. Bruk den på bilen deler, motor, frosne muttere og bolter, samt på verktøy. Spray den på delen rustne, vente noen minutter, deretter fortsetter å fjerne den rustne delen.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com