Hvordan å reparere & feilsøke en S-10 Chevy 2.5 søkemotor som starter deretter dør

June 2

Hvordan å reparere & feilsøke en S-10 Chevy 2.5 søkemotor som starter deretter dør

Feilsøke og reparere en 2,5-liters motor i en eldre modell S-10 Chevy som starter så dør at du må erstatte mange deler og gjøre flere justeringer, eller det kan være så enkelt som grunnleggende vedlikehold. Det faktum at motoren starter og deretter dør angir at det er et problem med drivstoff. Det betyr at du vil starte din inspeksjon rundt forgasseren. Det er flere feilsøking tester, resultatene vil fortelle deg hvorfor din S-10 ikke får bensin til motoren.

Instruksjoner

Legge bensin er alltid et godt sted å begynne.

Legge til bensin. Noen ganger bensinmåler fast på S-10s og du innser ikke det. Dessverre, det er fortsatt nok bensin tanken å tillate gasser å drive inn i brenselet linjen i Chevy vil skyte et øyeblikk og deretter dør og du tror det har gass i tanken.

Drivstoffilter går dårlig på alle biler, teste en på S-10.

Fjerne dieselfilter som er på gassledningen. Det er en saus med to slangeklemmer. Filteret er inne i pumpehuset. Fjern den og feste dekselet til drivstoff linje med slangeklemmer. Start motoren. Hvis den fortsetter å kjøre uten, har du en tett dieselfilter. Du ønsker ikke å kjøre din Chevy uten drivstoff filter for lang eller du risikere å skade motoren, men denne testen vil fortelle deg om dieselfilter er dårlig.

• Sjekk drivstoffpumpe og integrert stafett kontrollmodulen. Med en test, kan du diagnostisere både. Fjerne relé kjører fra drivstoffpumpen til IRCM i IRCM-boksen. Knytte elektrisk relé test kabelen til modulen elektrisk relé kjører på pumpen og fest den andre enden til positiv terminalen batteriet. Hvis drivstoffpumpe er bra, vil du høre det begynner kan og du anta problemet kan være din IRCM. Hvis du ikke hører pumpen kjøres, har du en dårlig pumpe.

• Fjern pannen til luftfilteret fra toppen av din forgasser. Har noen trinn på pedalen gjentatte ganger mens du ser i forgasseren. Kontroller choken ikke er fast lukket.

• Erstatte hele brenselet linjen hvis alt annet svikter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com