Smarte måter å kjøpe en klassisk bil

November 26

Antique Automobil Club of America definerer en klassisk bil som en som er over 25 år. Finne en klassiker i utmerket form blir overmåte vanskeligere som modell søke du blir eldre. Fra første Ford Model T, biler fortsatt er i eksistensen til siste modell år biler å gjøre klassiske cutoff, er det en enorm variasjon der ute for å ta.

Lille gamle damen drevet biler er ekte

Smart, erfarne klassisk bil solfangeren vil alltid se etter minst brukte bilen han eller hun kan finne. Den gamle klisjeen "lille gamle damen" eid bilen ikke er en myte. Faktisk lille gamle damer og eldre herrer, tendens til å henge på sine besittelser lenge etter at de har sluttet å bruke dem. Klassiske biler er intet unntak. Noen ganger disse kjøretøyene blir stående ute i elementene og funksjonen skader på kroppen eller forvitring, men de er fortsatt vanligvis i bedre stand enn de fleste biler kan daglig bruk. Nå og da vil en samler lykke og finne en eldre eier som har holdt sin bil i en garasje i flere tiår og bare kjører den en gang eller to ganger i året.

Eldre eiere kan også plassere en lavere prislapp på sin klassiske biler. Salg annonser eller Internett oppføringer, men kan ikke vise en alder av eieren, og noen kan prøve å male "gammel dame" scenario hvor det ikke eksisterer. En telefonsamtale til tall og/eller et ansikt til ansikt møte vanligvis bekrefter Hvem selger egentlig er og hva den sanne historien bak bilen.

Vil annonser og Ebay For unike funn, forhandlere For pålitelighet

Vil annonsene og Ebay er to av de beste stedene å finne sjeldne, rimelige og unike klassiske biler til salgs. Det finnes utallige gratis annonsering bøker med personlig og bedriftsannonser for biler av alle typer og modeller. Noen bil blader og annonsekode bøker imøtekomme bare til klassiske bilen kjøpere. Aviser alltid vise ikke bilder med annonser, men rubrikkannonser har alltid en bil del.

Noen publikasjoner og ressurser må også oppføringer for faktiske auksjoner med spesialitet klassiske biler. Dette er gode steder å by på utrolig sjelden finner i mint tilstand. Unngå nettsteder eller annonser som lokker deg til å betale et gebyr for auksjonen oppføringer. Det er masse mer legitim antrekk som lar deg bare møt opp og bud for drømmebilen.

EBay og salg bøker fysiske auksjoner vanligvis innebære private selgere, som er vanligvis ikke noe problem for en erfaren og kunnskapsrik kjøper. Men for noen grønne kjøpere ny salg scenen og uerfaren med hva du skal se etter i en god klassisk bil, er en forhandler eller spesialitet virksomhet et bedre sted å begynne.

En forhandler som spesialiserer seg på klassiske biler med et fantastisk rykte for kvalitet og kundeservice er ideelt. Måten noen problem du har kan potensielt løses av et anrop eller et besøk- eller trusselen om advokat engasjement. En bilforhandler har mer å tape hvis du er ikke fornøyd og er fast bestemt på å klage eller få selv. En privat selger er ikke sannsynlig å håndtere alle aspekter av vanlige klassiske bilen Stell og vedlikehold kan du når innkjøpet er fullstendig.

Gjør din forskning og inspisere varene

Først, Finn og forskning ideelle modell av den klassiske bilen du ønsker. Deretter finne ut hvilken pris du kan råd til og se på varene før du begår. Hvis du ikke vet en drivstoffpumpe fra en dekk jack, kan du få hjelp. Leie en ekspert eller be en venn hvem er en klassisk bil buff. Få en brukermanual for bilen gjennom Ebay eller et annet nettsted som selger dem. Gjør masse online søk og hvis du ikke datamaskinen kunnskapsrike ta en tur til biblioteket og finne så mye du kan om din fremtidige antikke oppkjøpet. Gå til bilen inspeksjon bevæpnet med denne kunnskapen og/eller assistenten. Hvis du trenger en eller ikke, gamle sier "to hoder er bedre enn" gjelder. Du kan vanligvis spille god cop/bad cop med eieren eller forhandler for å få prisen ned og/eller få sannheten om mulige problemer kjøretøyet kan ha.

Se bilen over topp til bunn, støtfanger til støtfanger. Test kjøre bil hvis det kjører, og prøve å identifisere hva reparasjonsarbeid er nødvendig hvis det er ute av drift. Har din ekspert påpeke noen store feil til selger, eller gjør det deg så snart du identifisere dem. Har din pris forskning klar og prute hvis du kan. En motivert selger er alltid villig til å banke noen spenn av for å lukke en avtale. Hvis kjøretøyet er i dårlig forfatning, se om det er ekstra deler eller kanskje deler bilen selgeren kunne kaste litt ekstra.

Sørg alltid for å komme opp med en servicekontrakt som beskytter deg og selgeren. Du finner flere eksempler online, eller du kan gå til biblioteket og finne i en bok til kopi- og ta med deg til kjøpsstedet. Forhandlere vil ha dette på hånden, men du bør likevel lese alle spesifikasjonene og vet hva du registrerer i så fall.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com