RV TV-kabinettet installasjon

October 17

RV TV-kabinettet installasjon

Den mest praktiske måten å ettermontere en ny TV i et Fritidskjøretøy, eller RV, er å kjøpe en lett flatskjerm-enhet og henge en proprietær braketten fra en vegg. Dessverre er konvensjonelle tube vanligvis altfor tunge henger fra kompositt veggene i en bobil, særlig gitt at vekt belastningen overført til deres festene ville være overdrevet av vibrasjon når RV er underveis. For å tilpasse konvensjonelt TV i en bobil vanligvis krever installasjon av et TV-kabinettet, og god planlegging kan gjøre dette en grei og enkel prosjekt.

Instruksjoner

• Bestemme en plassering for TV-kabinettet, hvor vekten av TV overføres direkte til gulvet. Fastsette størrelsen på skjermen hvor langt fra faste plasser eller sofa TV bør være komfortabel ser og hvordan regjeringen kan være vinklet for å minimere sin innblanding i høy trafikk plass.

• Fjerne alle forhåndseksisterende møbler, for eksempel skap eller hyller, som vil blokkere installasjon av nye TV-kabinettet. Beholde gjenbrukbare materiale; trim og panel kan gjenproduseres å hjelpe den nye regjeringen blander seg med RVs innredningen og fargevalg.

• Montere TV-kabinettet bruker en spesialbygd flate fra et hjem forbedring lager eller alt originalt materiale. Gjør kabinettet fra god, lett kryssfiner, ikke particleboard vanligvis brukt til å produsere RV møbler, fordi particleboard skiller i forhold til høy luftfuktighet. Det er fint å bruke uferdige tre for skap interiøret fordi det vil stå helt.

• Stå i skapet sitt forutbestemte sted, deretter bruke en impermanent markør pennen til å tegne linjer på gulvet der dens ryggen og sidene skal. Løft kabinettet bort og skru "L"-formet brakettene å gulvet, bak og en på hver side. Plasser hakeparentesene slik at avsnittene loddrett justering med innsiden av regjeringens tilbake og sider og de horisontale seksjonene peker innover mot midten av kabinettet.

• Løft TV-kabinettet og slip den ned over "L"-formet parentesene og til sitt forutbestemte sted. Skru gjennom de loddrette delene av parentesene nå skjult i skap baksiden og sidene.

• Skjær en to-tommers diameter hull på baksiden av kabinettet, og rute strøm ledning og antenne koaksialkabelen gjennom hullet i regjeringens indre.

• Fjern fra skapet sokkel som TV vil hvile over. Fest TV på sokkelen skru i føttene, og skyv sokkelen delvis tilbake på plass. Koble strømledningen og antennen lokke, deretter lysbildet samlingen sokkel/TV helt tilbake i posisjon og skrus det på plass.

• Passe tre trim rundt foran TV for å hjelpe sin oppbevaring og skjule hull mellom utsiden av TV og innsiden av kabinettet.

Tips og advarsler

  • Passe en kombinasjon enhet TV, DVD og MP3-spiller enhet å spare plass og maksimere din installasjonstid og budsjett.
  • Konvensjonelle tube TV produserer betydelige varme i løpet av deres normal drift. Kontroller at det er tilstrekkelig gjennomflytsenhet luft forbi på baksiden av TVEN for å spre varmen.
  • Den innvendige vegger RVs er tynne. Før du kjører en skrue inn i en vegg, kan du kontrollere lengden er slik at det ikke stikke frem fra den andre siden av veggen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com