Hvordan laste ned musikk fra iTunes til iPod Touch

July 12

Hvordan laste ned musikk fra iTunes til iPod Touch

Hvis du ikke kan koble iPod Touch til datamaskinen, er det fortsatt umulig å få musikk på iTunes programmet. Du kan kjøpe musikk fra iTunes-programmet på iPod Touch. Dette programmet gir purchasable medieinnhold og lagres i iPod Touch er "Kjøpt" musikkspilleliste når det lastes. På grunn av manglende mobilnettverk, må enheten være koblet til et trådløst nettverk for å få tilgang til iTunes Store.

Instruksjoner

Dataoverføre direkte fra iTunes søknad

• Trykknappen fasstykket på forsiden av iPod Touch, og trykk på "Innstillinger"-ikonet. Tapp kategorien trådløst med fingeren, og dra på "OFF"-knappen i kategorien trådløst å slå den på.

• Tapp et tilgjengelig nettverk, eller trykk "Andre" kategorien nederst på listen for å angi et navn for nettverk som ikke er oppført. Skriv inn nettverksnavn, og trykk på "Sikkerhet"-kategorien velger du typen sikkerhet tilordnet Wi-Fi-nettverket fra det miste-ned menyen, og angi passordet. Trykk "Join" nederst på skjermen.

• Trykk på rammen for å gå tilbake til hovedskjermbildet. Trykk på "iTunes" app ikonet på skjermen, og trykk på "Musikk"-knappen i nedre venstre hjørne av skjermen. Tapp sangen du vil laste ned og kjøp-knappen.

• Trykk på "Kjøp nå"-knappen, og skriv inn passordet iTunes. Trykk på "OK"-knappen for å starte nedlastingen. Skjermen går til vinduet "Nedlastinger" av iTunes app å vise progresjonen til sangens nedlasting. Tapp kategorien "Kjøpte" i øvre høyre hjørne av skjermen for å gå direkte til din musikkspilleliste.

Synkronisere iTunes-programmet fra datamaskinen

• Koble iPod-kabelen inn i bunnen av iPod Touch og plugg den andre enden til datamaskinens tilgjengelig USB-port.

• Klikk på iTunes-symbolet på Mac-skjermen merke Kjør iTunes, eller klikk "Start" i nedre venstre hjørne av PC-skjermen og velg "Programmer" og "iTunes."

• Klikk kategorien iPod Touch i iTunes sidepanelet, og klikk kategorien "Musikk" i hovedvinduet iTunes-vinduet. Merk av for "Synkroniser musikk", og klikk av for enten «Hele musikkbiblioteket» eller "valgt spillelister, artister eller sjangere.

• Merk av for spillelister, artister eller sjangere du vil legge til iPod Touch, og klikk på "Apply"-knappen. Venter på iTunes synkroniseringen er fullført, og klikk "Løs ut"-ikonet ved siden av kategorien iPod Touch i iTunes sidepanelet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com