Hvordan tilpasse ringetoner for Jailbreak iPhone

May 12

Hvordan tilpasse ringetoner for Jailbreak iPhone

En iPhone som har blitt jaibreaked er stand til å gjøre mange ting som Apple aldri bygget inn i operativsystemet. Tilpasse ringetoner til spille når et anrop kommer inn i iPhone kan gjøres på en jailbreaked mobilen fordi operativsystemet kan åpnes og endres for å tillate dette. Det er en rekke programmer som distribueres fritt som lar deg tilpasse ringetoner du vil høre, alle opererer i en lignende måte og som ikke krever restriksjoner plassert på dem av Apple eller til å installeres bare gjennom iTunes synkroniserer programmet. Når du har opprettet en tilpasset ringetone, vil du kunne installere det på iPhone og høre på den når som helst.

Instruksjoner

• Last ned en gratis ringetone bilderedigeringsprogram til datamaskinens skrivebord; for eksempel gratis Mac MakeiPhoneRingtone programmet eller den gratis prøveversjonen av iPhone RingToneMaker for en PC (se koblingene i ressurser). Dobbeltklikk på ikonet for programmet når det er lastet ned. Følg instruksjonene for å installere programmet på datamaskinens harddisk. Hvile PC'ENS.

• Ringetone redigering programmet kjøres. Dra en lydfil fra datamaskinens harddisk til symbolet av ringetone redigeringsprogram - ikonet er på skrivebordet på datamaskinen eller i Dock til venstre på skjermen eller nederst på skjermen.

• Bruk toppen og bunnen glidere på ringetone redigere programmets hovedskjermbildet tilpasse lydfilen - flytte glidebryteren øverst til høyre for å redigere ut lyd fra begynnelsen av lydfilen, og bunnen glidebryteren flytter til høyre til å redigere ut lyd fra slutten av lydfilen.

• Trykk på "Preview"-knappen på ringetone redigere programmets hovedskjermbildet lytte til tilpasset ringetone du har gjort. Trykk "Opprett ringetone" på ringetone redigere programmet hovedavdeling skjermen å opprette tilpasset ringetone.

• Trykk på "Min musikk-mappen"-knappen på venstre side av ringetone redigere programmet hovedavdeling skjermen å få opp et vindu. Navnet ringetonen du har opprettet i vinduet "Navn"-kolonnen. Trykk på "OK"-knappen for å lukke vinduet og lagre ringetonen til iTunes music-mappen på datamaskinens harddisk for synkronisering med iPhone senere.

• Trykk på "Amazon MP3"-knappen på venstre side av ringetone redigere programmet hovedavdeling skjermen å få opp et vindu. Navnet ringetonen du har opprettet i vinduet "Navn"-kolonnen. Trykk på "OK"-knappen for å lukke vinduet og lagre ringetonen til Amazon musikk-mappen på datamaskinens harddisk for synkronisering med iPhone senere.

Tips og advarsler

  • Kort ringetoner kan være løkker for å spille lenger når de først er tilpasset for å spille på iPhone.
  • Ikke bruk en USB-hub for å koble iPhone til datamaskinen--data signal ikke er så konsekvent som en innebygd USB-port på datamaskinen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com