Hvor å fastsette en Keyless oppføring

December 2

Hvor å fastsette en Keyless oppføring

Du kan prøve å reparere yor bilens keyless oppføring ekstern før panikk og ringer bilforretningen din avdeling. Kjøretøy serviceavdelinger gebyrer store for keyless eksterne reparasjoner. Noen av reparasjonene kan gjøres på egen hånd og i en relativt kort tidsperiode. Mekanikk anbefaler prøver et par ting før du kaller dem for ytterligere assistanse.

Instruksjoner

• Kjøpe et nytt keyless oppføring eksternt batteri fra alle auto deler butikken. Bare gå en auto deler butikken, spør en ansatt hvis de har batterier som passer bilen år, merke og modell.

• Bruk en skarp verktøyet for å skille på fjernkontrollen to stykker. Gjør forsiktig for å unngå skade på fjernkontrollen, som kan føre til ytterligere problemer. Erstatte det gamle batteriet, Lukk din eksterne fob og teste den.

• Slå bilen på og av åtte ganger i 10 sekunder å omprogrammere din keyless oppføring. Tekniske problemer noen ganger konvertere programmering og bilen ikke lenger gjenkjenner fjernkontrollen. Snu bilen på og av vil omprogrammere nøkkelen og forhåpentligvis gjøre det fungere for deg.

• Går for en stasjon å lade fjernkontrollen. De eksterne kostnadene når nøkkelen i tenningen og bilen er i bevegelse. Hvis batteriet ikke fungerer, kaller din forhandler avdeling. Problemet kan være med bilen. Du må også bare nye nøkler.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com