Hvor å låse opp en Kyrocera mobiltelefon

January 1

Hvor å låse opp en Kyrocera mobiltelefon

Kyocera telefoner kommer vanligvis låst til mobilnett leverandøren som leverte telefonen, noe som betyr at SIM-kort fra andre nettverk ikke kan brukes i telefonen. Prosessen med låse en Kyocera telefon kan gjøres ganske raskt, og det innebærer å få opplåsingskoden inn telefonen og låse den. Juridiske prosedyren for å få opplåsingskoden gjøres gratis i noen tilfeller, eller for en liten avgift.

Instruksjoner

• Få hvor International Mobile utstyr identitet (IMEI) for telefonen. Ekstern "* #06 #" å vise på telefonskjermen. Eventuelt kan du finne 15-sifrede koden på en decal skjult under telefonens batteri.

• Ringe leverandøren mobilnett kundeserviceavdelingen for å be om en mobil opplåsingskoden. Mange leverandører vil gjøre dette hvis telefonen er mer enn et år gammel, men dette varierer fra selskap til selskap. Gi telefonen detaljer og IMEI-nummeret. Hvis leverandøren samtykker til å gi deg det låse opplåsingskoden, vil så de sende den til deg. Hvis ikke, så kilde opplåsingskoden online.

• Naviger til en online låse generator. Angi din Kyocera telefonen gjør og modell. Angi telefonens IMEI-nummeret. Følg den på skjermen retninger. Selskapet vil sende deg en unik låse opp koden for telefonen. Dette kan kreve betaling av en liten avgift, avhenger på website.

• Slå av telefonen Kyocera og fjerne SIM. Erstatte batteriet, og slå på telefonen tilbake. Når telefonen til å sette inn et SIM-kort, inntaste det låse opplåsingskoden du mottok. Telefonen viser en "begrensning løftet" melding til at det låse opp var vellykket.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com