Hvordan å bruke iPhone som en mikrofon

February 5

Hvordan å bruke iPhone som en mikrofon

Apples iPhone er en mobiltelefon som har en berøringsskjerm og kan koble til Internett, slik at du kan bruke e-post og surfe på Internett. Den spiller musikk og videoer og viser bilder og e-bøker. IPhone har også innebygde kameraer for å skyte bilder og filmer. Hvis du vil spille inn lyd, for eksempel et notat til deg selv eller et klasserom foredrag, kan du bruke Iphone's innebygd mikrofon eller mikrofon element av øretelefonene når de er koblet.

Instruksjoner

• Trykk på "Taleopptak" app ikonet, har et bilde av en mikrofon på Hjem-skjermen. En stor mikrofon vises på skjermen.

• Trykk den røde opptaksknappen for å starte innspillingen, eller trykk midtknappen på iPhone hodetelefoner hvis du har koblet dem til iPhone.

• Begynne å snakke. Lyden vil starte innspillingen.

• Flytt iPhone nærmere eller lenger fra kilden til lyd - talemeldinger eller hva du spiller - for å justere opptaksnivået automatisk. Du kan se lydnivået på lyd nivå meter på bunnen av skjermen. Når du bruker den innebygde mikrofonen, innspillinger er mono, og når du bruker hodetelefonenes mikrofon, lyd registreres i stereo.

• Trykk på "Pause"-ikonet for å stoppe innspillingen eller "Stopp"-ikonet for å stoppe innspillingen, eller trykk midtknappen på iPhone hodetelefoner for å stoppe opptaket. Trykk på "Play"-ikonet for å høre et opptak du nettopp ferdig.

• Tapp ikonet med tre vannrette linjer å se en liste over tidligere innspilte taleopptak, som er oppført i kronologisk rekkefølge. Tapp et talenotat og deretter trykke på "Play"-ikonet for å spille. Trykk på "Pause"-knappen for å pause i avspilling, og trykk på "Play"-knappen igjen for å begynne å spille den igjen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com