Lastebil kran spesifikasjoner

June 20

Lastebil kran spesifikasjoner

Lastebil kraner knytte til baksiden av en lastebil og tillate at kjøretøyet til dra objekter med kranen. En vanlig slags lastebil som bruker kran er bergingsbil, utformet for å trekke biler og andre gjenstander, spesielt etter en ulykke. Disse kranene kommer med forskjellige funksjoner som telescoping og 360-graders rotasjon. Spesifikasjonene til kranen varierer fra produkt til produkt.

Telescoping

Mange av lastebil kraner har telescoping funksjoner slik at kranene kan ha større rekkevidde og fortsatt kompakt når det er nødvendig. En telescoping funksjon er muligheten for at kranen til å utvide og trekke. Teleskopet har høy styrke fire-plate konstruksjon med relieff side plate hull, å gjøre dette kran slitesterkt og lett. Boom hodet har fem eller seks laste skiver og en annen to inaktiv skiver. Eiere kan fjerne ekstra boom hodet. Denne enheten teleskoper ved å trykke en enkelt fotpedal control.

Vekten kapasitet

Lastebil kraner har forskjellige løfte kapasiteter som angir hvilke jobber som lastebiler vil kunne gjøre. M-15R telescoping kranen kan løfte 1500 pund. Når tunge gjenstander, må drivere kontrollere at de setter bilen i riktig gir.

Rotasjon

Lastebil operatør kan vanligvis justere høyden på lastebil kran slik at kranen kan løfte ulike størrelser objekter. Kranen har også vanligvis en 360 graders rotasjon. Kraner har montering baser som er vanligvis 12 inches med 12 inches. Mange av disse kraner får sin makt fra hydraulisk væske, som er ikke-Komprimerbar væsker som en friksjon-mindre måte å overføre energi.

Strøm

Heis som løfter lastebil kran opp og ned drives av 12 volt likestrøm, elektrisitet levert av bilbatteriet. Bil batteriet lades via elektrisiteten som kommer fra forbrenningsmotor som driver lastebilen. Kranen kommer pre-kablet fra fabrikken, med ledninger i form av 25-tommers seks gauge ledninger.

Belegg

Kraner er belagt med materialer som er utformet for å hjelpe dem å motstå korrosjon og forskjellige elementer. Kranen kan komme til en farge som standard som grå, men eieren kan vanligvis male kranen en annen farge hvis ønskelig.

Crane tau

Vaier går gjennom kranen og løfter opp objektet fraktet med kranen. Tauet er spinn motstandsdyktig slik at tauet ikke vri og får floket. Disse tau må motstå belastningen av svært tunge gjenstander.

Sikkerhet

Kranen lastebil har sikkerhetsfunksjoner som automatisk urverk limiter, arbeider området kontroll enheten, utvidelse bredde detektoren, en swing lås, en vinsj trommelen lås og jack pilot tilbakeslagsventil.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com