1987 corvette dreiemoment konverter spesifikasjoner

July 22

Chevrolet brukt L98 5.7 liter, V-8 motoren som standardmodellen for 1987 Corvette og valgfrie firetrinns automatgir varianten med en kompatibel L98 dreiemoment konverter.

Bakgrunn

Dreiemoment konverteringsprogrammer brukes til å multiplisere dreiemoment og tillate automatgir. De består av en motor impeller, turbin (som skifter makt til overføring) og en stator (som bruker flytende omadressering øke turbin dreiemoment og motor pumpehjulet effektivitet). Konverteringsprogrammet opererer i tre faser. Stall fase tillater pådriver til å samhandle med pumpehjulet men fryser turbinen. Akselerasjon fasen oppstår under store pumpehjulet-turbin forskjeller og kopling fasen gjelder en Låseanordningen clutch for drivstoffeffektivitet og optimal dreiemoment vedlikehold.

Standard dreiemoment konverter

Firetrinns automatgir valget består av en datastyrt dreiemoment konverter med planetenes tannhjul. Konverteringsprogrammet består av tre elementene og har en maksimal ratio på stall 1,85-til-1. Nominell diameter er 11.75 inches, og det er avhengig av flytende kjøling.

Egendefinerte dreiemoment konverter

Angitte dreiemoment konverteringsprogrammer samsvare L98 5.7 liter, V-8 motoren spesifikasjoner og inntak system (forgasser g. drivstoff-injeksjon) for installasjon og bruk. Kamakselen profiler kan bedre dreiemoment konverter kompatibilitet. Utenfor motor kapasitet, bilens vekt og giring påvirker dreiemoment konverter effektivitet, og må vurderes under tilpasset utvalg og installasjon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com