Hvor å fastsette en iPhone feil ved batteritemperatur

December 19

Fastsette feilen en iPhone gir deg når du utsette enheten ekstrem varme eller kalde ved å fjerne enheten fra ugjestmilde miljøet og vente på det å gå tilbake til sine normal temperatur. IPhone angir automatisk en feilmodus når den støter ekstreme temperaturer, som innebærer å gå inn i en dvalemodus tilstand som reduserer sjansene for at det blir skadet. Når enheten går tilbake til sin optimal temperatur, forsvinner feilen beskjed på egen hånd.

Instruksjoner

• Fjerne iPhone fra kilden for ekstrem varme eller kalde. Hvis du er ute ved bassenget, for eksempel, og igjen telefonen sitter i direkte sollys, plassere den under skyggen av en parasoll. Hvis du tilfeldigvis igjen telefonen i kjøleskapet når du får en matbit, fjerne den og plassere den på kjøkkenbenken.

• Vent til feilmeldingen forsvinner automatisk. IPhone går inn i feilmodus automatisk for å hindre skade seg selv og avslutter denne modusen er likeledes automatisk.

• Gjenoppta bruke iPhone normalt så snart enheten ut feilmodus. IPhone skur ikke feilmeldingen før sin temperatur har nytt angitt trygt rekkevidden, så du ikke kan ødelegge den ved å bruke den når feilmeldingen forsvinner.

• Start iPhone Hvis feilen ikke går bort automatisk. Dette indikerer at enheten har fryst operativt på grunn av ekstreme temperaturer. Hold knappene "Lås" og "Home" samtidig til en Apple-logoen vises på skjermen.

Tips og advarsler

  • Plasser ikke en varm iPhone i en fryser eller en kald en i direkte sol, som gjør enheten nå det motsatte ekstreme hvis du ikke overvåke den nøye, risikere ytterligere skade.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com