Effekten av en tett dieselfilter i en Durango

August 26

Dodge Durango er en bil som har hatt flere minner fra produsenten samt sonder utført på bilen fra den National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Bilen har blitt tilbakekalt for suspensjon problemer, ledninger sele problemer, drivstoff lekkasje problemer og, mer nylig, etterforskning har begynt i bilen til branner som startet under førersete. Durango er ikke blitt tilbakekalt drivstoff filter problemer, men en tett dieselfilter gjør effekt driften av motoren.

Stoppet ved høye hastigheter

En av virkningene av en tett dieselfilter i Durango er bilen vil stoppe ved høye hastigheter. Drivstoffilteret i hindrer rusk fra inn drivstoff linje, forgasser og drivstoff injektoren skade disse delene. Når Durango eieren akselererer bilen, at et tett filter en tilstrekkelig mengde drivstoff komme inn i motoren hindrer Durango i å påskynde når det er nødvendig for eksempel inn på motorveien. Motoren boder og Durango bremser ned eller dør når akselererende.

Motoren starter ikke

En helt tett dieselfilter på Durango vil hindre motoren starter fordi drivstoff ikke blir drivstoffet injektoren eller forgasser for å brann motoren eller oppstart motoren. Durango vil omsetning, men starter ikke fordi drivstoff blokkeres av den tette dieselfilter. Dette er et sikkert tegn på at dieselfilter må byttes. Også forhindre dieselfilter fra helt tett det er anbefalt av serviceteknikere at drivstoffilteret i erstattes hver 20.000 miles, men på den nyere Durangos, dieselfilter ligger inne i gasstanken som lar dieselfilter å vare mye lenger.

Grovt inaktiv

Durango kjører grov når tomgang hvis drivstoffilteret i drivstofftanken er delvis tilstoppet. Dette gjør motoren jobbe hardere å oppbevare running og motoren vil hoste eller spraking. Helst motoren må jobbe hardere for å operere, kan skade gjøres til de viktigste komponentene som stempler og sylindere. Selv tennplugger kan skades hvis dieselfilter er tett i Durango. Når disse komponentene blir skadet, kan erstatning bli veldig dyrt. En utdannet mekaniker kan lett finne ut om dieselfilter er blir tilstoppet ved å bare se på tennpluggene og se hvor mye slitasje er synlig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com