Feilsøke en Sony digitalt videokamera modell TR997

December 24

Sony har gjort mange modeller av kameraer, først den analoge variasjonen med kassetter, og nå digital, som er kassettløse standard 2010. Selskapets TRV99 Handycam analogt videokamera, en Hi-8-modellen, er ikke lenger produseres, men få panikk ikke hvis du eier en, og den starter fungerer. Flere feilsøkingstips kan få videokameraet arbeide igjen, uten at du må kjøpe en ny del av utstyret.

Instruksjoner

• Slå på din Sony TRV99. Hvis det ikke slås på, kan du prøve å lade batteripakken. Også sjekke at batteriet er riktig installert. Løft søkeren fra baksiden og skyv batteripakken nedover langs sin montering riller til "Batt utløserspak" klikker på plass. Hvis din TRV99 slås av under operasjonen, er sjansene du har et dødt batteri. Koble batteriet til sin strømadapteren til det er fulladet.

• Hvis din Sony TRV99 er slått på, men ikke fungerer riktig, løses kassett ved å skyve "Kaste ut" knappen nedover. (Båndet ikke løses hvis du trenger å lade batteriet.) Spole båndet og prøve benytter det igjen, eller fjerne tapen og prøv en annen. Trykk på "Start/stopp" knappen i "VTR" modus, som ligger på modus-knappen på siden av videokameraet. Se om båndet spiller på videokameraets skjerm. Hvis ja, Bytt til "Kamera"-modus, og trykk på "Start/stopp". Avgjøre om du registrerer opptakene. Hvis ikke, Sony telefonstøtte på (239) 768-7547.

• Angi autofokus modus "Auto," Hvis denne funksjonen ikke fungerer, eller "Manuell", hvis din TRV99 ikke lar du fokusere manuelt. Det kan angis feil.

• Trykk «Menu» for å vise hovedmenyen på skjermen. Vri i bunnen-bak på videokameraet til du har nådd "Steadyshot." Trykk "Meny" igjen for å merke den, og bla ned til "På" å slå den på. Trykk «Menu» for å angi volum og stereo funksjonene hvis lyden ikke fungerer riktig. Du kan ha skrevet "Mono"-modus, som vil føre til opptakene ikke blir gjort i stereo lyd.

• Sjekk øvre høyre hjørne av skjermen for en diagnose-kode. Hvis du har en kode som starter med en "E", har du et problem som krever service ved å ringe (239) 768-7547. Hvis koden begynner med "C", kan det hende du kan løse problemet. "C" etterfulgt av "21" betyr kondens er i videokameraet. Fjern tape og la det sitte slått av i minst en time. "C" etterfulgt av "22" betyr video hodene er skitne og bør rengjøres med en renere, tilgjengelig på de fleste elektronikk utsalgssteder. "C" etterfulgt av en "23" betyr at du har en feil batteri og må bytte til en kompatibel lithium-ion Akkumulator. "C" og deretter "31" eller "32" betyr du må koble fra AC-strøm og ta ut batteriet og starte på nytt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com