Hvordan lære barn bilen mekanikk

April 1

Hvordan lære barn bilen mekanikk

Barn vil ofte følge i fotsporene til sine foreldre eller pårørende og få interesse er yrke eller hobby. På grunn av deres nysgjerrige natur vil barn vite hvordan ting fungerer, inkludert biler. Selv om barnet ikke kunne reparere en bil på sin egen, kan en voksen begynne å lære dem bilen mekanikk slik at de kan lære grunnleggende for fremtiden.

Instruksjoner

• Lage en plan. Planlegge dager for deg og barnet å fokusere på forskjellige emner rundt bilen mekanikk; markere dem i en kalender for barnet å se.

• Lære om ulike verktøy. Samle de grunnleggende verktøyene brukes automatisk reparasjon, legge dem ut og se hvordan hver enkelt brukes. Øve på å bruke de forskjellige verktøyene på en blokk av tre. For eksempel har barn praksis kronglete en skrue til et stykke tre som har et anker plassert i det, eller vise ham hvordan muttere og bolter fest sammen.

• Gjennom auto sikkerhet. Sikkerhet er en av de første tingene som må være inngrodd i et barns sinn før dykke for dypt inn i bilen mekanikk. I tillegg bilbeltet bruk, lære et barn hvordan være forsiktig rundt biler mens du spiller eller i en parkeringsplass og bruk beredskap escape låsen i bagasjerommet på en bil. Lær barn aldri eksperimentere med verktøy eller tinker med en bil med mindre en voksen sier det er greit og er veileder.

• Lære om de viktigste komponentene i en bil. Viser barnet hvor motoren ligger, hvor lyddemper går, hvor du finner luftfilteret, hvordan bilens olje kontrolleres og svare på spørsmål barn kan ha.

Vis den unge barnet de viktigste delene av bilen før de er installert i en bil. Han vil være interessert å vite hva en motor ser ut utenfor en bil og hva hver del gjør for å lage en bil som kjører. Bruk avinstallert stempler for å demonstrere hvordan de fungerer og hvorfor de er viktige. Hvis du ikke har disse komponentene tilgjengelig hjemme, kan du se om en mekaniker ville være villig til å la deg ta barnet til butikken hans skal se disse elementene, og har en omvisning på anlegget.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com