iPod Reparasjonsverktøy

March 22

iPod Reparasjonsverktøy

Hvis du ikke finner mediefilene på iPod, programvare er tilgjengelig som vil trekke disse filene fra hukommelsen eller selv skadet disker i enheten. Du vil deretter kunne sikkerhetskopiere all informasjonen som er lagret i iPod, inkludert foto, video og musikk-filer, selv om du ikke slå den. Alle disse programmene krever en avgift for å bruke, men kommer også med en gratis prøveversjon nedlasting, slik at du kan prøve systemet før du kjøper den.

iPod reparasjon programvare 3.0.1.5

Dette programmet kan hente tapte eller slettede musikk, bilder og videofiler, og den får tilgang til mapper som har enten vært formatert eller som har blitt skadet. Det kan laste ned disse filene selv om iPod er stengt, i dvalemodus eller helt frossen. IPod reparasjon programvare kan gjenopprette de fleste lyd og formater, inkludert MP3, MP4, JPEG, MP4a og b. Programmet bruker en grafikk bruker grenseflate (GUI), som betyr at en bruker ikke trenger å vite programmering å bruke dette systemet. Brukere kan manipulere dataene via både tekst og bilder. Denne verktøyet er forenlig med alle versjoner av iTunes og iPod, og det er også kompatibel med Windows 2003, XP, Vista, NT, 2000, meg og 98 og mange Mac OS (driftssystem) systemer.

iPod datarekonstruksjon programvare

IPod datarekonstruksjon programvare verktøyet innrømmer brukernes å gjenopprette skadet, fjernet eller mistet lyd, video og bildefiler. Dette verktøyet fungerer med de fleste iPoder, inkludert iPod Classic, Shuffle, Mini, Nano, Touch og Hi-Fi, og det kan gjenopprette de fleste lydformater, inkludert MP3, MP4, WMA (Windows Media Audio) og AAC (advanced audio coding). Verktøyet kan også gjenopprette filer som MPEG4 og Quick Time og bildefiler som JPEG, GIF og BMP. Funksjonen backup gjenoppretting i verktøyet vil hente filer som gikk tapt under overføring av data. IPod datarekonstruksjon programvare er kompatibel med Windows 2000, Server 2003, Server 2008, XP, Vista og 7.

CopyTrans iPod lege

Dette verktøyet søker etter feil i iPod, inkludert ødelagte filer og reparerer dem. Det kan også gjenopprette tapte, slettede eller ødelagte filer, og verktøyet vil også gjenopprette filer som ikke kan spilles lenger eller som ikke lenger vise i iPod-bibliotek. IPod legen vil også søke iPod, rydde opp rotete iPod databaser og kjøre diagnostikk iPod biblioteket å bestemme tilstanden til biblioteket. Denne verktøyet er forenlig med Vinduer Vista og XP, og den er kompatibel med følgende iPod: Classic, Nano, Mini, Video, foto og Shuffle.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com