Hva gjør en Equalizer Bar på trommelbremser?

June 9

Hva gjør en Equalizer Bar på trommelbremser?

Bilens bremsesystem har mange samspill deler. Spesielt er bakre trommelbremser og på parkeringsbremsen koblet, som inkluderer bruk av en equalizer bar, til funksjonalitet og sikkerhet.

Identifikasjon

Brems trommelen er en samling av vedlagte bremseskoene trykke opp mot trommelen når gasspedalen er deprimert, forårsaker friksjon og påfølgende bremse av kjøretøyet. En equalizer bar er en del av samlingen parkering brems, stabilisere de to kablene som strekker seg fra håndtaket inne i bilen for aktivisering deres vedlegget på bakre bremsene.

Funksjonen

Baren equalizer lar presset av på parkeringsbremsen på begge bakre Bremsetromler jevnt hvis bremsene ikke. På parkeringsbremsen gir en mekanisk handling, i motsetning til brems trommelen hydraulisk kontrollert handling, i tilfelle en nødsituasjon tregere bilen.

Betydning

Uten bruk av baren equalizer for på parkeringsbremsen brukes mekanisk oppbremsing systemet ikke riktig på hver side av bilens hjul. I en oppbremsing beredskap, må denne mekanismen arbeide for sikkerheten til fører og passasjerer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com