Hvordan registrere et SIM-kort til en Sidekick

March 15

Hvordan registrere et SIM-kort til en Sidekick

Hvis du eier en T-Transportabel Sidekick trådløs enhet, begynner registrering av SIM-kortet når det først er satt inn i telefonen. I motsetning til andre mobiltelefoner er i medhjelper en integrert nettverksenhet. Det er utformet med en spesiell teknologi som er støttet av transportørens fare servere. Alle data inn og brukes i medhjelper (i.e. kontakter, kalender og notater) lagres på T-Mobile fare servere, og ikke på håndsettet er minne eller avtakbar minnekort. Som et resultat, er registrering av SIM-kortet nødvendig når i medhjelper brukes først.

Instruksjoner

• Slå Sidekick håndsettet. Enheten må være slått av å riktig sette inn og registrere SIM-kortet.

Fjern batteridekselet på baksiden av enheten.

Identifisere til SIM-kortsporet. Det finnes vanligvis til venstre for sporet, og inneholder metall brakettene å holde kortet. I noen Sidekick modeller, kan det være under batteriet. Ta ut batteriet hvis det hemmer din evne til å sette inn SIM-kortet.

Skyv SIM-kortet i den tiltenkte SIM-sporet. Kontroller at hakk hjørnet av SIM-kortet er øverst til høyre, og at de gullbelagte kontaktene på SIM-kortet vender ned. Kontroller at kortet er riktig holdt på plass. metall hakeparentesene skal på SIM-kortet.

• Erstatte batteriet, hvis den ble fjernet, og sett på dekselet på baksiden av i medhjelper. Kraften i medhjelper håndsettet. Vent til telefonen for å be om registrering.

• Opprette unike T-Mobile profilen ved håndsettet. Dette er registreringsprosessen SIM-kort, så vel som hvordan Sidekick data kan nås fra T-Mobile fare servere. Følg instruksjonene som blir bedt om å angi navn og etternavn, opprette et brukernavn, oppretter en sikker 4-15-sifrede, angi tidssonen, og velg en "hemmelig spørsmål" med svar.

• Les og Godta sluttbrukeravtalen ved å vise den på i medhjelper desktop-grensesnitt. Klikk "Neste" for å godta profilen du har opprettet og overføre registreringsdataene til T-Mobile-servere.

• Vent tålmodig for data som skal overføres, som dette kan ta litt tid. Når akseptert, vil du se en «Congratulations» skjermen vises i medhjelper med instruksjoner for fremover: "Velg Start-knappen for å starte!"

Tips og advarsler

  • Tilbake T-Transportabel Sidekick kunder kan bruke eksisterende brukernavn og passord kombinasjoner. En ny registrering kreves ikke hver gang SIM-kortet er installert i en T-Mobile integrert enhet.
  • Håndtere SIM-kortet med forsiktighet. De gullbelagte kontaktene på kortet kan lett skades.
  • Overføre datafiler lagret på den gamle mobilen til SIM-kortet før du bruker den med i medhjelper. De fleste datafiler, som kontakter og bilder, lagres automatisk i mobilen er minnet på skapelsen. Med mindre manuelt lagret eller overført til SIM-kortet, disse filene vises ikke på din Sidekick eller lagret av fare serverne når SIM-kortet er registrert.
  • Kontakt T-Mobile for ytterligere spørsmål. De kan nås på (800) TMOBILE, eller ved å ringe 611 fra mobiltelefonen. Transportørens kundeservice avdeling er en fantastisk ressurs for feilsøking SIM-kort registrering eller mobiltelefon problemer generelt.
  • Før du kan bruke SIM-kortet eller Sidekick enhet, må du ha din T-Mobile-konto aktivert. For første gang kunder, kan dette ta opptil 48 timer etter at kjøpet; men i praksis tar aktivisering vanligvis bare 1-3 timer.
  • T-Transportabel Sidekick fungerer ikke til sin fulle evne uten en "dataplan" plassert på kontoen. Dataplaner tilbyr en enkelt månedspris for spesielle ressurser som Instant Messenger, MMS og SMS tekst beskjed, Internett og e-post. Uten dataabonnement, kan i medhjelper bare brukes som en telefon.
  • En T-Mobile-konto er nødvendig å kunne bruke en Sidekick slik det er utformet. Selv om det er mulig å "låse opp" håndsettet og bruke en alternativ transportørens SIM-kortet (dvs. AT & T/Cingular), lagres ingen data fra kortet av T-Mobile spesielle fare servere. Med unntak av enkel telefonsamtaler, tekstmeldinger og kamerafunksjoner bruker i medhjelper data for å gjøre alt. Dette betyr at du ikke kan laste inn, lagre og bruke data på i medhjelper.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com