Hvordan filtrere avfall Auto olje

February 26

Hvordan filtrere avfall Auto olje

American Petroleum Institute nettstedet sier, "Hvis du resirkulere bare to gallons av brukt olje kan det generere nok strøm til å kjøre den gjennomsnittlige husholdningen i nesten 24 timer." Dette er en imponerende statistikk. Ved rådgivning Earth911.com., eller lignende nettsteder, bør du kunne finne et lokalt senter som vil ta brukt auto olje for resirkulering. Den sikreste måten å resirkulere olje er å ta det til en av disse sentrene. Hvis du ønsker å gjenvinne noe av din egen olje for personlig bruk, kan du rengjøre og filtrere det til en standard egnet til bruk som smøring.

Instruksjoner

• Fange spillolje i to eller tre ren plast beholderen, eller imidlertid mange er nødvendig for å holde alle avfall auto olje fra bilen.

• La beholdere å stå på et kjølig, tørt, miljø for rundt en måned. Et verksted eller garasje område ville være ideelt, men hvor du la dem, sørge for at de er tydelig merket og ut utilgjengelig for barn.

• Hell av ren, klar olje fra øverst i hver beholder i en ren, tørr beholder. Hell skitnere olje i en brukt. Som kan nå bli gitt til en olje resirkulering center. Vaske skitne plast beholdere ut grundig, med så mange programmer oppvaskmiddel og varmt vann nødvendig å feilfri av olje. Skyll og tørk beholdere før lagring dem å bruke med din neste masse spillolje.

• Filtrere renere olje som du igjen gjennom en musselin klut. Strekke et stykke musselin over toppen av en ren bøtte og sikre rundt kantene med knagger slik at duken er rimelig stram over bøtte. Hell oljen langsomt gjennom muslin. Styrke den siste bit av olje gjennom musselin ved å fjerne den forsiktig, holde sidene slått så ingen skitne rester faller inn i ren olje. Klem musselin forsiktig, før oljen har gått gjennom, men ikke så vanskelig som å forårsake noen riper eller tårer. Bruke filtrerte oljen for smøring eksempel oljebehandlinger kjettinger eller dørhengslene. Ikke Brenn olje som kan det være kjemikalier, som ikke er fjernet av filtrering, som vil skape giftig røyk.

Tips og advarsler

  • Ta vare ikke å søle avfall auto olje, men hvis du slippe litt på bakken, raskt dekke det med kattesand slikke den. Pakk kattesand i aviser og kast gjennom nekte salg tjenesten. Bekreft med disposisjon firmaet først at dette følger sine regler.
  • Byrået giftige stoffer og sykdom registeret påpeker at; "EPA og de fleste stater har utviklet bestemmelser for deponering brukt olje, sin resirkulering [og] brenne den som drivstoff." Så, hvis du gjøre avgjøre å filtrere brukt auto olje for å bruke selv, sjekk at du ikke bryte noen statlige reguleringer. For å være på den sikre siden, bruke resirkulert olje bare for smøring, og unngå å brenne for å eliminere helserisiko fra giftig røyk. Alkyl benzen forbindelser som finnes i avfall motor olje er ikke eliminert ved filtrering alene. Disse forbindelser er kreftfremkallende, så ville du inhalerer dem gjennom røyken når brenner spillolje.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com