Hvordan kjøpe en bruktbil og hvor mye å trekke for en bil som forliste

March 1

Hvordan kjøpe en bruktbil og hvor mye å trekke for en bil som forliste

En bil som har vært i et vrak kunne har vedvarende mindre eller alvorlige skader. For å fastslå om en pris fradrag er nødvendig, bør du finne ut omfanget av den opprinnelige skaden, se tilstanden til tittelen (om det viser bilen som en restverdi) og tett på det helhetlige utseendet av kroppen arbeid som er fullført. Det er flere ressurser kan du kontakte for å finne en rimelig pris.

Instruksjoner

• Forskning prisingen av bilen du vil kjøpe før forhandlinger. Gå til de Kelley Blue Book og Edmunds nettstedene å finne privat salg verdien av bilen - vurdere det i rettferdig å god stand før du har mer informasjon (se ressurser). Bruke begge områdene, som ingen to avgrensningsbrønner guider er de samme.

• Spørre selgeren hva slags skade bilen vedvarende og hva arbeidet ble gjort for å løse det (som erstatningsdeler eller males). Gå rundt bilen helt å merke noen synlig reparasjoner, for eksempel dårlig maling jobb eller merkbar avstanden mellom karosserideler. Anmode eieren å se tittelen slik at du kan avgjøre om bilen er en berging.

• Kjøre kjøretøyet til å teste kjøre problemer. Kontroller at bilen kjører rett, hvis ikke, kan det har vedvarende ramme skade, som kan føre til hyppige dekk erstatning. Hvis du ønsker å kjøpe bilen når du kjører den, gjør en avtale med en mekaniker så snart som mulig.

• Arrangere en tid med selgeren at du kan få bilen til din mekaniker. Hvis din mekaniker forteller deg bilen skal trenger mye arbeid, eller at du er sannsynligvis kjører problemer, finne ut kostnadene for reparasjoner du blir belastet over tid. Gå tilbake til vurdering guider og endre tilstanden til "dårlig" Hvis det er betydelige problemer med bilen.

• Kjøre en bil historie rapport å finne ut da ulykken inntraff, bruker AutoCheck eller CARFAX nettsteder. Du må angi kjøretøy identifikasjonsnummeret og betale for rapporten. Hvis det var år siden og kilometerstand siden da har økt, kan du anta at har føreren kjørt bilen uten mange problemer siden da. Hvis du finner at bilen havarerte nylig, kan du gå fra avtalen alle sammen; Dette er vanligvis et tegn på at driveren ikke føler seg trygge i bilen eller ikke liker måten den kjører siden ulykken.

• Tilby selger "dårlig tilstand" verdien du fikk fra vurdering guider. Hvis det er fortsatt skade som ikke reparert, og du er nødt til å sette penger i det trekke tilsvarende, men "dårlig" verdien er vanligvis en ganske lav tilbud. Hvis han er enig, spørre selgeren hvordan han ønsker å godta betaling.

• Følg fremgangsmåtene Institutt for Motor Vehicles (DMV) i staten. Ring et lokalt kontor hvis du er usikker på reglene. Kontroller at tittelen er signert på riktig sted av selger og utarbeide en regningen av salg, som kan være håndskrevet, sier datoen, kjøretøy identifikasjonsinformasjon, navnet på selgeren, som hun selger til og kjøpsprisen. Begge parter må registrere den.

• Betale selgeren før du gå DMV, eller gå sammen hvis du bor i en tilstand som krever notarization. Få bevis for forsikring til DMV, fullføre papirene og få bilskilt å sette på bilen.

Tips og advarsler

  • Hvis det ikke er merkbar skade fra vraket eller reparasjon eller ulykke mindre, vil du sannsynligvis ha liten lykken får mye av en rabatt fra selgeren.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com