Hvordan lage en Reunion Flyer

October 13

Hvis du ønsker å overbevise din tidligere klassekamerater at de burde delta deres kommende reunion, kan en flyer som viser hendelser som er planlagt være en fantastisk måte å gjøre det. En flyer som har bilder av deltakere eller planlagte underholdning kan overbevise noen som har vært tilbakeholdne med å delta i gjenforeningen. Opprette reunion flyger er faktisk en mye enklere prosjektet enn du kanskje tror. Du må bruke et program som Adobe Photoshop eller GIMP til å lage flyer's design.

Instruksjoner

1 Samle all informasjon (inkludert bilder) som du vurderer for gjenforening Flygers design. Dette kan inkludere bilder sendt til deg av klassekamerater som de er nå (eller med sine familier), der du kan lage "da og nå" bilder. Du kan bruke bilder til å opprette et oppsett som kan brukes som en sentral grafikk på frontpanelet på flyger. Bruke en skissebok for å skissere dine ideer for gjenforening flyger kan hjelpe deg senere når du begynner å utforme selve flyger i grafikkprogrammet du velger.

2 Velg et grafikkprogram som Adobe Photoshop eller Last ned freeware grafisk design programvare som GIMP. Begynn med å opprette et nytt dokument som blir reunion Flygers design. For å gjøre dette må du velge "Fil" deretter "ny" fra miste ned meny. Generelt avhengig tiltenkte utformingen, bør du velge en hvit bakgrunn. Hvis du skriver ut på standard flyer papir, legge neste tallene for bredde og høyde for dokumentet i dialogboksen. Oppløsningsinnstillingen bør være minst 300 piksler for å skrive ut en kvalitet dokument.

3 Ansette verktøyene du har til disposisjon i programmet for å lage din reunion flyer's design. Hvis du legger til bilder eller annen grafikk som allerede er lagret på datamaskinen, i "Mine dokumenter" for eksempel, så må du åpne hver av disse i programmet og "Kopier" og "Lim" dem i hoveddokumentet, vil de automatisk bli på et "nytt lag" i lagpanelet. I Photoshop kan du se en boks i nedre høyre hjørne av programmet - dette er lagpanelet. Opprette nye lag for å legge til tekst og annen grafikk du utformer. Dette vil hjelpe deg å holde ting organisert og gir enklere redigering av arbeidet hvis du vil endre noe.

4 Bruk verktøyet "Tekst" legge til tekst i reunion flyger. Bruke "Flytt"-verktøyet til å flytte tekst valgene og bilder du vil hvor dem i dokumentet.

5 Endre bilder eller tekstområder som du legger til utformingen ved å bruke filtre og andre alternativer i programmet som bildet. Du kan for eksempel velge "FX" og velg "Slagskygge" lage en skygge på tekst eller grafikk du inkluderer i flyger.

6 Kjøp flyer papir fra en forhandler eller office forsyning butikken og skrive din egen Flygeblad eller leie et profesjonelt trykkeri skrive dem for deg. De fleste kontorvarehus både bærer flyer papir og tilbyr en tjeneste for å skrive ut så mange flygeblad som du trenger.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com