Min MacBook starter het

June 2

Estetisk, er MacBooks ment å være attraktive, kondenserende maskinvaren i små rammer. Men MacBooks er også kjent for å kjøre heller varmt til poenget med forårsaker ubehag, og deres kjølesystemer kan kjøre høyt. Hvis MacBook kjører varmt, kan det være et resultat av feil ventilasjon eller selv en prosess som er skyter din prosessorenheten.

Tilstrekkelig ventilasjon

Tilstrekkelig ventilasjon er integrert i en datamaskin. Bærbare datamaskiner må kunne puste, så å si, spesielt fordi alt er pakket inn i en liten plass. Holde datamaskinen på en jevn, flat overflate slik at luft kan passere under den. Hvis du bruker den på fanget ditt ofte, kan du vurdere å kjøpe en bærbar PC basis; Dette er enkel, flat skrivebord med innebygd fans som kan hvile på fanget, både å gi datamaskinen mer luft og hindre deg i å brenne deg.

Fjern vifte

Macbook's fan skyver luft ut fra området rundt skjermens hengslene. Kontroller at dette området ikke blokkeres av noe slik at luft kan reise. Du kan også ta en boks med komprimert luft og blåse den inn i åpningene å tømme ut støv som kan blokkere luftstrømmen.

Sjekk prosesser

Noen ganger kan et program eller en prosess ta opp mesteparten av CPU. Enten det er fordi det er bare en stor program, eller fordi det har fått fast, kan det føre datamaskinen fan å hoppe opp til full fart og datamaskinen for å varme opp. Åpne Spotlight, så skriv inn "Aktivitetsmonitor" og åpne programmet som vises i søkeresultatene. Klikk "% CPU-øverst sortere prosesser av hvor mye av CPUEN de bruker. Hvis du ser en prosess ved hjelp av en stor prosentandel av CPU, kan dette forårsake at datamaskinen overopphetes. Klikk det en gang og deretter rød stoppskilt ikonet øverst til venstre i vinduet som sier, "Avslutt prosess" for å drepe den.

Tilbakestille Parameter Random Access Memory

Hvis ingenting annet hjelper datamaskinen begynner å kjøle ned, kan du nullstille PRAM. Slå av datamaskinen og starte den opp igjen. Øyeblikkelig etter start, holder du nede den "kommandere," "Ctrl," "P" og "R" keys samtidig til du hører en andre oppstart klokkespill og omstart på egen hånd. Når dette er fullført, Logg inn igjen og bare bruke datamaskinen som vanlig for å se hvis det er noen endringer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com