Kan du blande merker av dekk på en Honda CRV?

November 22

Blande dekkmerker og typer på samme er ikke den beste ideen under de fleste omstendigheter. Noen ganger det kan brukes til å gjøre rettelser i kjøretøy balanse eller å forbedre ytelsen, men mesteparten av tiden er det en innrømmelse beste ikke gjort. Dette gjelder særlig med Honda CR-V, som har unik 4WD systemet ikke kommer til å verdsette slik økonomisk forsiktighet.

CR-V grunnleggende

I de fleste måter er Honda CR-V et høyere og mer romslige versjon av motparten Civic sedan. Som en stasjonsvogn, egentlig. Faktisk er en av de få tingene som skiller CR-V fra de pretensiøs stasjonsvogner som de fleste overganger dens sanntid 4WD som ikke, i motsetning til populær overbevisningen, en all-wheel-drive system. Sanntid 4WD er en slags automatisk låsing 4WD system som bruker et sett av clutcher som kan engasjere den bakre drivakselen, og varierer dreiemoment utgang til at akselen.

Blande dekk på de fleste biler

Blande merkevarer av dekk på foran, bak og firehjulstrekk biler er ikke nødvendigvis en dårlig ting, avhengig av resultatet du prøver å oppnå. Bruke en seigere dekk på stasjonen dekkene - bakre dekk på RWD bil- eller fremre dekk på FWD bil kan gi deg litt ekstra trekkraft for akselerasjon eller svinger, og hjelpe for å finjustere bilens balanse. Det samme gjelder AWD biler, men AWD systemet er mer følsomme for ulikheter i dekk diameter og trekkraft koeffisienter.

Sanntid 4WD systemet

CR-V 4WD systemet kan kaste noe av en skiftenøkkel i verk, hovedsakelig fordi den bruker et par hydrauliske pumper for å oppdage foran å bak glidning i stedet for individuelle hjul-hastighet sensorer som mange AWD-systemer. Sanntid systemet vet bare hvis bakakselen er spinning raskere enn foran; ikke noe problem men for CR-V Åpne differensialer overføre makt til dekk med minst trekkraft. Når du treffer bremsene, kobles 4WD systemet så anti-Lock systemet fungerer riktig.

Blande dekk på CR-V - foran til bak

Bruke ulike merker på foran og bak er ikke den beste ideen, siden det kunne rote opp 4WD systemets overføring av dreiemoment. Dette gjelder spesielt når du tenker på at forskjellige produsenter bruker forskjellige byggemetoder, som lett kan endre dekk diameter når lufttrykk brukes. Men 4WD's clutches skal kunne kompensere for mindre forskjeller i diameter og trekkraft, mye som en AWD-system center diff.

Blande dekk på CR-V - siden

Ikke under noen omstendigheter, bruk forskjellige merker av dekk på motsatte sider av samme aksel. Det betyr at du enten kjøpe samme merke for å erstatte en blåst dekk eller erstatte både dekk på samme aksel med samme merke og type. CR-V Åpne differensialer vil rute makt å dekket med minst trekkraft, som betyr at bedre og mer klebrig dekket vind opp gjør ikke noe det gjelder å levere strøm til bakken. Hvis en av dekkene spinner tidlig, rutes 4WD systemet makt til andre akselen før det er nødvendig. Dette kan overvelde andre akselens dekk, kaste av kjøretøy stabilitet under akselerasjon og bremser.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com