Vannskader i en BlackBerry

March 3

Som alle mobile enheter er en BlackBerry-smarttelefon bare et kretskort og noen eksterne komponenter omgitt av en plastikk skall. Selv om dette skallet gir noen beskyttelse til BlackBerry, kan ikke den beskytte mot vann å komme inn i enheten og skade elektronikken. Det er, selvfølgelig, best å holde din BlackBerry tørr tiden hele, men hvis det blir våt, kan du lagre enheten ved å handle raskt.

Hvordan vannskader skjer

Den mest åpenbare årsaken til BlackBerry vannskader er når noen dråper enheten inn i en pool av vann, men det er noen andre måter at enheten kan bli våt. Plasteske som omgir en BlackBerry er ikke vanntett, og det er betydelige tidsrom rundt porter, knapper og batteridekselet. Disse hullene kan tillate selv en liten mengde fuktighet, som fra nedbør, å sive forbi saken og på kontroll brettet. En BlackBerry kan også utvikle vannskader hvis den er i en varm, fuktig miljø i lang tid. Temperaturforskjellen i saken og utenfor saken kan forårsake kondensering, som kan få på enhetens kontrollen styret.

Hvordan vannskader påvirker en BlackBerry

Vannskader kan har nesten ingen effekt på en BlackBerry, eller det kan gjøre enheten helt ubrukelig. Hvis vannet fører en kortslutning, fungerer enheten vanligvis ikke lenger. Selv om vannet ikke forårsaker en kort, kan det imidlertid fortsatt opprette korrosjon på kretskortet. Denne korrosjon kan forstyrre enhetens operasjon på nesten alle mulige, fra å gjøre enheten tilbakestille hele tiden, å gjøre høyttaler stopp arbeider, til noe så lite som gjør et enkelt program ikke funksjonen normalt.

Forebygge vannskader for BlackBerry

Holde BlackBerry-enheten fra noen potensielle kilder vann. Alltid holde et fast grep på enheten mens du bruker den rundt vannmasser, inkludert puddles på bakken. Aldri bruke enheten når det regner, selv en lett regn kan bygge opp på enheten og finne sin vei gjennom til kretskortet. Hold enheten ut av altfor fuktig miljøer, spesielt hvis enheten betraktelig kaldere enn området. Vurdere å få en slags tilfelle. Selv om en ikke-sak ikke hindre vannskade, vil det gi et ekstra lag med beskyttelse som vannet må komme forbi å samle på enheten.

Fikse BlackBerry vannskader

Når en BlackBerry-enhet blir våt, er det første trinnet å umiddelbart fjerne batteriet. Vann vil bare skade kretskortet hvis det er strøm flyter gjennom den. BlackBerry-enheter er ganske lett å ta fra hverandre, i forhold til noen smartphones, så neste trinn er å demontere enheten til å tillate separate bitene tørke så raskt som mulig. Plassere komponentene i en lufttett beholder med en tørkemiddel, som silica gel pakker eller tørr ris, og la den sitte i 24 timer. Deretter bruker en liten børste og 98 prosent (eller høyere) isopropyl alkohol til å rengjøre kretskortet. Se etter noen grønn, hvit eller brun buildup på brettet, så dette er korrosjon eller rust, og skrubbe den bort. Når alkohol har tørket, sette BlackBerry sammen og håpe på best. Dessverre, noen ganger er det bare ingenting du kan gjøre for å lagre en våt enhet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com