Integra senke Springs vs Coilovers

July 11

Det er to måter å gå om senke en Acura Integra, begge, når gjort riktig, vil resultere i en bedre håndtering, raskere bil. Det er imidlertid noen faktorer å tenke.

Senke Springs

Den vanligste metoden er å bare installere kilder som er lavere og i varierende grad (avhengig av type) stivere. Dette bare erstatte lager kildene på Integra.

Betraktninger

Senke kildene er billigere enn coilovers. Prisene starter på litt over $100 for et sett og går opp til flere hundre dollar for høykvalitets kilder. Coilovers kommer i en rekke stivhet og høyde---fra nær lager høyde og relativt myk til lav og rase bil stiv.

En begrensning å senke fjærer på en Integra er at det er ingen måte å justere stivhet eller høyde. Den eneste måten å endre disse to parametrene er ved å installere et annet sett med fjærer og støtdempere. Mens det ikke er nødvendig, er det også anbefalt at når du installerer senking springs installere stivere sjokk. De lager sjokk er utformet med lager springs, som er mykere enn ettermarkedet senke kilder.

Coilovers

"Coilover" er kort for en coil-over-shock arrangement designet for å være Multi-justerbar. En coilover erstatter aksjen fjærer og sjokk--- eller struts der det er aktuelt. Coilover design er avledet fra biler og er en langt mer sofistikert design enn en MacPherson spankulere.

Betraktninger

En av de største fordelene med coilovers for en Acura Integra er at de er Multi-justerbar---eieren kan sette dem til personlige preferanser. Avhengig av merke inkluderer innstillinger som kan endres høyde, rebound og komprimering. En downside av coilovers er bratt prisen kan variere fra $1000 til $1500 eller mer for et sett. Ride kvaliteten på noen merker av coilover kan være stiv og støyende, spesielt på gaten. Takket være flere selskaper gjør coilovers for gatebruk, men kan noen av de høyere-end kits faktisk være ganske komfortabel og kompatibel nok for regelmessig gaten bruk, spesielt hvis innstillingene blir holdt på den konservative siden, dvs mykere enn fastere. Coilovers er også perfekt for Vis biler, siden de kan senkes for et show og deretter tilbake til en streetable høyde.

Kilder eller Coilovers?

Valget mellom to koker ned til to hovedfaktorer: pris og hensikten med Integra. Hvis bilen brukes hovedsakelig for normal street kjøring, er senke kildene sannsynligvis. På den annen side, hvis du planlegger å bruke bilen regelmessig autocrossing eller spor dager på veddeløpsbanen, eller å vise bilen, kan det være verdt det å ha ekstra justering av coilovers.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com