Hvor å fastsette Video arkiv Extensions

December 9

Filtypen er delen av navnet som kommer etter perioden. For eksempel har filen navnet "video.mp4" en filtype av "mp4." Dette innebærer at videoen er en MP4 og kan spilles av MP4-spillerne. De fleste video programvare avhenger delvis av filtyper å identifisere video. Hvis filtypen er galt, video programmet gjenkjenner ikke videoen og nekte å laste den. Hvis du er sikker på at filtypen er galt, kan du endre den for å gjenspeile den sanne filformatet.

Instruksjoner

1 Åpne navigasjonssystemet fil (dvs. Windows Explorer eller Mac Finder).

2 Naviger til mappen som inneholder video filtypen du vil fikse.

3 Hvis du bruker Windows, og filtypene ikke vises i navnene på filene, gå til "Fil" eller "Organisere" og velg "brosjyre og søke valgmulighetene". Under "Utsikt" tab, uncheck boksen merket "Skjul filetternavn for kjente filtyper." Dette viser filtypene i navigasjonssystemet fil.

4 Hvis du bruker Windows, høyreklikk videoklippet som har filtypen du vil korrigere, og velg "Rename" fra kontekstmenyen. Mac-brukere kan bare klikk i filnavnet.

5 Slett tegnene som utgjør utvidelsen du vil fikse og erstatte dem med riktig forlengelsen.

Tips og advarsler

  • Forvirre ikke filtyper med filformater. Filtypen er en enkel beskrivelse av innholdet i filen. Et filformat er det faktiske innholdet i filen. Endre filtypen endres ikke filformatet. Det vil bare hjelpe programvare og mennesker å gjenkjenne hvor filen som skal brukes.
  • Løse ikke filtypen hvis du ikke vet hva filformatet er. Dette kan noen ganger gjøre filen ubrukelig. For å bestemme sanne formatet på en video, åpne "Egenskaper" fra navigasjonssystemet filen og vise "Filtypen." Hvis videoen filtypen viser seg for å være riktig, men et videoprogram nekter å åpne den, betyr det filen og programmet er inkompatible. Du må konvertere video fil-format til en programmet godtar benytter en video konvertering program. Se avsnittet ressurser for en liste med foreslåtte konverteringsprogrammer (noen gratis, noen betalte).

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com