Bruke en ultrasonisk avstandsmåler

May 15

En av den siste utviklingen i avstandsmåler teknologi er bruk av ultralyd som et medium for måling. Ultralyd bølger er slippes ut av avstandsmåler og tilbake til enheten for å finne ut avstanden fra målrettet objektet. Din bruk av en ultralyd avstandsmåler kan hjelpe deg rundt en rekke hindringer som finnes i tradisjonelle enheter.

Instruksjoner

Bruke en ultrasonisk avstandsmåler

• Opprettholde en stødig hånd over din ultralyd avstandsmåler å få nøyaktige målinger. Ultralydutstyr enheter er følsomme for overdreven bevegelse på grunn av sin unike medium for å måle avstander. Du bør bruke en tabell eller stativ mens du bruker din avstandsmåler for å unngå menneskelig feil under bruk.

• Øke den Ultralydutstyr frekvensen på din avstandsmåler motta finere måling av avstand. Du burde starte hver måling på en lavere frekvens for å få en generell avstandsmåling. Når du målretter poeng innen 100 fot av disse enhetene, vil de fleste ultralyd avstandsmålere tillate deg å få nøyaktige målinger til tommen.

• Klare en bane mellom din avstandsmåler og målet før bruk å unngå rotete målinger. De fleste ultralyd avstandsmålere har ikke en visuell komponent for justering, som betyr at du må undersøke bølgebanen personlig før aktivisering. Du bør gå potensielle bølgebanen når det er mulig å sikre nøyaktighet.

• Pakk opp din ultralyd avstandsmåler etter hver bruk du ikke skader innvendige delene. Produsentene av Ultralydutstyr enheter pleier å verdien nøyaktighet og lett over beskyttende pakker som øker størrelsen. Bruk bærevesken som følger og Rengjør apparatet med myke håndklær eller klut til å hindre uopprettelig skade.

• Test din ultralyd enhet mellom å unngå svikt i feltet. Når du utfører tester, prøve å bruke ekstern strøm for å spare batteriene. De fleste avstandsmålere funksjonen batteriet, men det finnes noen enheter som har AC-adaptere som tillater for elektrisk kostnader.

• Eksperimentere med trinnvis målinger og andre funksjoner på din avstandsmåler umiddelbart etter kjøpet. Du kan bruke kjent avstander, som garasje eller stue, teste riktig kalibrering.

Tips og advarsler

  • Finne en ultralyd avstandsmåler som enkelt kobles til en datamaskin eller skjerm. Det finnes en rekke rudimentære avstandsmålere som bruker ultrasoniske bølger effektivt men mangel gratis utstyr. Du bør se etter en avstandsmåler som har en USB-tilkobling eller annen måte oversette målinger i et dataprogram.
  • Forbered en alternativ rangefinding enhet hvis du regner målinger med lange avstander. Nøyaktigheten av kommersielle ultralyd avstandsmålere reduseres drastisk utover 100 yards, i motsetning til motparten digital. Holde en tradisjonell avstandsmåler i nærheten å kontrollere ultralyd mål på middels og lang avstander.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com