Student fotografering prosjekt idéene til en 35mm kamera

November 25

Lære om fotografering er langt mindre konstriktiv enn, si, lære om regnskap, fordi en førsteklasses måte å lære ved å sette deg selv et prosjekt og takle det vei. Du kan vurdere dine egne interesser når du tar på prosjekter og deretter finne måter å se på motivet annerledes. For eksempel vet vi hvordan Ansel Adams skutt Yosemite National Park, men hvordan du vil skyte det kan være helt forskjellige.

Grunnleggende

Det første du må gjøre når du planlegger et prosjekt er å samle utstyret. Du trenger ikke en stor gadget bag, men bare en kameraet kropp, flash og et par objektiver. Samle masse, også, fordi hvis du får på et kast, ikke du slutte for å gå til filmen butikken. Ta ekstra batterier for kameraet---hvis den trenger dem--- og blitsen.Velg et emne for ditt første prosjekt som er litt uvanlig, et sted som er litt utfordrende. For eksempel vurdere en gammel kirkegård. Mens fagene er ikke beveger seg, finnes det uendelig antall måter å fotografere Gravstener, Krypter og andre aspekter av cemeteries. Tenk på nye måter å filme en gammel kirkegård.For eksempel komme ned på bakken og skyte opp. Eller skyte monolittisk steinene med tall fra direkte under i stedet for i en lang skudd. Fokus på kirkegården prosjektet er å fortelle en historie om at bestemt kirkegården og hva gjør den spesiell.

Levende ting

Fotografere planter og dyr kan ikke synes at spennende, men det tar talent og en god fotografisk "eye" vise natur i ukonvensjonelle måter. Vil en ganske lang telelinse for dette og/eller en makroobjektiv for ekstrem tett ups.Du trenger ikke å gå langt for å skyte dette enten. En lokal park eller selv en bakgård vil gjøre. Først vandre rundt i området med kameraet på klar. Fugler og ekorn vil gjerne posere for du bare ved å være hvem de er. Blomster og trær kan gjøre interessante nær ups.Deretter sitte stille. Finne en relativt lune området du har en god utsikt over området og sitte der en stund. Dette vil tillate dyr å gå om sin virksomhet uten å ta varsel av dere. Fokus for utendørs prosjektet er å se verdslige verden fra et annet perspektiv og ta den veien.

Årets modell

Få en venn til å posere for deg. Planlegger for minst en halv-en-dag skyte. Har flere forskjellige innstillinger i tankene som en park, et område og en innsjø.Skyte både på nært hold med full bevissthet om modellen, men også fortelle modellen å vandre og gjøre ting som ser i butikkvinduer hviler på trinn eller plukke blomster mens du er langt borte. Mens modellen vet du er der, henne å være uvitende om nøyaktig hvor du er og når du tar bilder vil gi deg mer ærlig og planlagte skudd. Her er å fange mange aspekter av personen gjennom ulike miljøer og skyting forhold.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com