Informasjon på Florida førerens lisens plate

January 23

Informasjon på Florida førerens lisens plate

Florida førerens lisens posten har informasjon relevant til et individs kjøring posten. Det er viktig å forstå informasjonen tilgjengelig på posten, som får det og de ulike oppføringstyper. I tillegg bør en driver forstå hvorfor en kjøring posten vil bli sjekket av en forsikringsselskap eller virksomhet.

Informasjon

En Florida kjøring posten er også kjent som en motorvogn post (MVR). En driver får en kopi av posten, som viser kjøring historien brudd, suspensjoner, begrensninger, ulykker og poeng. Men ved lov inneholde posten ikke informasjon som førerens navn, adresse og personnummer. En person er identifisert av en Florida førerkortnummer på kjøring posten.

Beskyttelse

Statlige og føderale lover beskytte drivere fra å ha en kjøring posten tilgang av uautoriserte personer. Bedrifter ber om en post må oppfylle bestemte retningslinjer skissert av føderale førerens Privacy Protection Act. En virksomhet i Florida som krever ubegrenset tilgang til Florida kjøring poster regelmessig må definere en kommersiell konto gjennom Florida Institutt for Motor Vehicles.

Grunner

En post skal nås for å se etter nøyaktighet. En arbeidsgiver kan bestille en post, kan forsikringsselskapet auto, politi og domstoler. Korrigere unøyaktig informasjon på posten fordi det kan påvirke Sysselsetting og forsikring priser. En kjøring posten bør gjennomgås årlig, spesielt før du søker en ny auto forsikring eller en ny jobb. En annen grunn å sjekke en post ville være hvis driveren har fått et sitat og trengte å se den siste tid trafikk skolen deltok.

Typer

Tre typer poster er tilgjengelige: en tre-års, en syv års eller en hel post. En treårig eller syv års post inneholder begrenset informasjon. Trafikk henvisninger som går en trafikkskole vises ikke på posten. Alle andre trafikk brudd, begrensninger og suspensjoner som ikke deltok driveren trafikkskole vises på posten. En komplett kjøring posten vil inneholde all informasjon så langt tilbake som 11 år og vil inkludere trafikk brudd fra andre stater.

Kjøpe en kopi

En kjøring posten må bli bedt om gjennom webområdet Florida kjøring posten. Informasjonen kommer direkte fra Florida Department of Highway Safety og motorkjøretøyer databasen. For å bestille online, må du ha et gyldig kredittkort eller debetkort. I tillegg kan en post mottas via brev eller e-post. Poster sendes via e-post eller posten kan ikke bekreftes. En forespørsel om en sertifisert kopi må gjøres personlig i et Florida DMV kontor. Fra 2010 er kjøpe en post $26.85 for en komplett post, $23.85 for en syv års post og $20.85 for en tre-års post.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com