Tilbakestille en iPhone som har iPad Flashed Basebands

December 16

Tilbakestille en iPhone som har iPad Flashed Basebands

Noen iPhone jailbreak metoder krever at en modifisert versjon av Apples opprinnelige firmware bildet lastes ned til iPhone. Under denne prosessen hvis du feilaktig lastet ned fungerer en iPad firmware bildet til iPhone deretter telefonen ikke som den skal. Hvis dette skjer må du sette iPhone i recovery modus eller DFU-modus og deretter la iTunes til å gjenopprette iPhone til fabrikkinnstillinger. Trinnene er enkle og den lengste delen av prosessen er sannsynlig venter iTunes laste ned det offisielle iPhone programvarebildet for å gjenopprette.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere den nyeste versjonen av iTunes hvis du ikke allerede har det installert på datamaskinen.

• Lansere iTunes på datamaskinen, og plugg i din iPhone. Hvis iTunes varsler deg at telefonen er i recovery mode og deretter kan du følge gjenopprette instruksjonene for å fabrikk iPhone. Hvis ingen slike varsel er gitt, går du til trinn 3.

• Koble din iPhone fra USB-kontakten og, hvis mulig, slå av iPhone. Selv om telefonen ikke vil slå av, gå videre til trinn 4.

• Plass telefonen i gjenopprettingsmodus ved å holde hjem-knappen mens du kobler iPhone til USB-kabelen og Fortsett å holde nede Hjem-knappen til du ser "Koble til iTunes"-skjermen. Slippe hjem-knappen når du ser denne skjermen og følg instruksjonene på iTunes til å gjenopprette iPhone. Hvis du ikke ser denne skjermen etter noen sekunder, går du til trinn 5 mens telefonen er koblet til USB-kabelen.

• La telefonen i DFU-modus ved å holde både Dvale-/ vekkeknappen og hjem knapper samtidig etter nøyaktig 10 sekunder. Utgivelsen på Dvale/vekke-knappen på denne 10 andre merker, men holde trykke på Home-knappen helt til iTunes gjenkjenner telefonen i gjenopprettingsmodus.

• Gjenta trinn 5 til iTunes er kjøpedyktig merker og finne igjen mobilen. Kravet om 10 sekunders timing er viktig og trinnet fungerer ikke med mindre du får tidsberegningen riktig. Det er vanlig at dette tar noen forsøk.

Tips og advarsler

  • Informasjonen i denne artikkelen gjelder iPhone opp til versjon 5 kjører iOS 5 eller senere. Trinnene kan være litt annerledes for andre versjoner av iOS.
  • Jailbreaking iPhone støttes ikke av Apple og brudd på garantibestemmelsene.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com