Hva er IP PBX?

March 18

IP PBX er anvendelse av VoIP (Voice over Internet Protocol)-teknologi til Private Branch utvekslinger (PBX). Selskapet telefonnettverk bæres over datanett.

Private Branch Exchange

En PBX er telefonnettet for private organisasjoner. Det bruker ikke offentlig byttet Telephone Network (PSTN). Telefoner i organisasjonen er koblet sammen via en ruter. Ruteren vil også koble til PSTN. Hver telefon systemet kalles en "utvidelse" og er identifisert av et direktenummer. Vanligvis er tilgang til PSTN aktivert gjennom der en tilgangskode, selv om noen utvidelser kan være blokkert fra å ringe ut.

Pakkesvitsjede nettverk

Begrepet pakke nettverk var et skritt mot IP PBX. Det brakt telefonnettet i tråd med utviklingen i data-nettverk. I begge tilfeller var informasjonen delt opp i pakker og rutet kabler. Ingeniører bemerket at organisasjoner kjører to forskjellige systemer av kabelen rundt bygninger, selv om begge gjorde nesten samme.

Fordeler IP-PBX

Reduseres kostnadene ved å flette et selskap telefonsystem med data-nettverk. Det er ikke behov for to separate systemer av kabler og tekniske tjenester kan bli outsourcet. Stemmen er lettere å kryptere for sikkerhet eller komprimere for å forbedre nettverksytelsen. Digitale signaler er enklere å manipulere for å forbedre lydkvaliteten. IP PBX gjør telefonsamtaler enkelt å integrere med programvaresystemer som Customer Relationship Management (CRM).


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com