Hvordan du kobler en 1996 Plymouth Grand Voyager Manifold

June 8

Hvis du installerer og kobler en ny eksos manifold til din 1996 Plymouth Grand Voyager 2,4-liters motor, bør så mye av prosessen være ganske enkelt hvis du har fjernet den gamle manifolden riktig. Hvis du prøver fjerningen, bruke maskeringstape og en for å betegne hvor hver sensor, elektrisk tilkobling, slange, rør eller andre deler koble til manifolden og rundt. Det er viktig å merke seg at dette reparasjon bør bare gjøres av de med god kunnskap og erfaring med bil mekanikere.

Instruksjoner

• Heve bilen med et gulv jack og plassere den på jack står. Du trenger å støtte alle fire hjørnene i Grand Voyager å fullføre manifold utskifting. Koble kabelen fra negative batteriet terminal.

• Bruke klut og bilindustrien løsemiddel for å rense deler av mange overflater. Hvis manifold er sprukket, må det erstattes med en ny. Hvis du erstatter en eldre pakning fra en brukt manifold, bruke en plastskrapen fjerne alle biter fra eldre pakningen. Bruke en ny pakning på manifolden, men bruker ikke pakning silikon fugemasse.

• Bruk en momentnøkkel installere manifolden til topplokk, stramme åtte manifold montering bolter til 20 fotpund. Start med montering bolt nærmest midten av manifolden og jobb deg utover i begge retninger mot ytterkantene av manifold. Det er viktig å bruke monteringsskruene ovenfor ordren for å hindre eksos lekkasjer.

• Koble oksygen sensor tilkoblingen. Det er nyttig å ha sensoren og elektriske koplingen markert med biter av bånd og en markør under manifold fjerningen.

• Bruk en momentnøkkel koble eksosrøret til manifold på flex-felles, stramme montering bolter til 20 fotpund.

• Koble negative kabelen til bilens batteri og start motoren på, slik at det til inaktiv. Sjekk toppen av motoren og under bilen etter lekkasjer.

Tips og advarsler

  • Fjerne og installere prosessen for 3.4-liters motor er litt annerledes enn den 2,4-liters-modellen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com